Azure Cloud ohjelmistokehittäjä

Etsimme kehittäjätaustaista henkilöä (System Engineer) DevOps -automaation ja testiautomaation tekniseen toteutukseen. Tehtävässäsi pääset työskentelemään osana kokenutta Architecture & DevOps -tiimiämme menestyvässä ja kasvavassa yrityksessämme.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat:

– Erillisten apuohjelmien ja operatiivisen automaation toteuttaminen.

– Fixtuuri -koodin toteuttaminen yhdessä testiautomaatiotiimin kanssa.

– Tukipyyntöjen ratkaiseminen yhdessä asiakastuen kanssa ja mahdollisten havaintojen kommunikointi kehitystiimeille.

Tehtävässäsi sinulla on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa tuotteemme toiminnallisuuden ja laadun kehittämiseen hyödyntäen Microsoft Azure -ympäristön PaaS -palveluita (Esim. Azure Functions, Logic Apps, Data Factory yms.)

Tehtävässä menestymisen kannalta sinulla on jo seuraavaa osaamista sekä halu ja into opiskella uusia asioita:

– Ohjelmointitaidot (C#, PowerShell, JavaScript)

– Tietokantaosaaminen (Microsoft SQL Server, Microsoft Azure SQL)

Tehtävä sopii sekä valmistuneelle että opintojen loppuvaiheessa olevalle.

Miksi Clausion on juuri sinulle?

Pääset mukaan osaksi motivoitunutta ja hyvällä hengellä varustettua tiimiä, joka toimittaa maailmanluokan tuotteita sadoille yrityksille pohjoismaissa. Sinulla on samanhenkisiä kollegoja, joiden kanssa voit vaihtaa ajatuksia ja kehittää omaa osaamistasi Microsoft Azure ympäristöön rakennettavien pilvipalveluiden parissa.

Uskomme ajatukseen, että antamalla vapautta ja vastuuta ihmiset saavat parhaita tuloksia aikaan ja siksi olemme joustavia työajan, työtapojen ja työskentelypaikan suhteen. Meillä voit rakentaa uraasi kansainvälisessä, innovatiivisessa, kasvavassa ja tuottavassa yrityksessä. Clausionin tarjoamiin ratkaisuihin pääset perehtymään kokeneiden kollegojen ohjauksessa mukavassa työyhteisössä Clausionin Espoon Leppävaarassa sijaitsevassa pääkonttorissa.

Haku

Lisätietoja tehtävästä antaa: Vesa Tuomala, Director, Architecture & DevOps, +358 40 013 7419. Hakemukset pyydämme lähettämään osoitteeseen careers@clausion.com.

Sijainti: Leppävaara, Espoo

Työsuhde: vakituinen

Avainsanat: C#; PowerShell; JavaScript; Cloud; Microsoft Azure; DevOps; Automation; Software Engineer; SaaS; Pilvipalvelu; AWS

Clausion on itsenäinen ja kokenut kasvuyritys, joka tarjoaa pilvipalveluihin pohjautuvia talousohjausratkaisuja ja -palveluita helpottamaan asiakkaidemme jokapäiväistä toimintaa. Työyhteisössämme on lähes 100 talous- ja ohjelmistoalan ammattilaista, jotka toimivat tuotekehityksen, konsultoinnin, asiakastuen sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Clausionilla on laaja satojen suurten ja keskisuurten yritysten sekä julkisyhteisöjen asiakaskunta, johon kuuluu lukuisia kansainvälisesti toimivia pörssiyrityksiä ja yksityisiä yrityksiä toimialasta riippumatta sekä Suomen suurimmat eläkevakuutusyhtiöt, pankit, kaupungit, kunnat ja kuntien palvelukeskukset.

Yrityksemme tarjoamat ratkaisut ja palvelut sisältävät mm. konsernilaskennan, liiketoiminnan suunnittelun, budjetoinnin, ennustamisen ja raportoinnin ohjelmistoja sekä konsultointi- ja koulutuspalveluita. Missionamme on tarjota numeroita, joihin yritykset voivat luottaa ja pohjata päätöksensä.