Koodaava ohjelmistoarkkitehti pilvipalvelukehitykseen

Etsimme kokenutta, ohjelmointitaitoista arkkitehtia (Cloud System Architect), jolle web- ja pilviteknologiat, microservices ja kenties myös data warehouse ovat jo entuudestaan tuttuja asioita. Tehtäviisi kuuluu ratkaisuarkkitehtuurin lisäksi kehittää ja valvoa olemassa olevia käytäntöjä kuten yksikkötestausta, teknistä suunnittelua ja toteutusta.

Tulet työskentelemään tuotehallinta-, tuotekehitys- ja operatiivisten tiimien kanssa tavoitteena löytää paras mahdollinen ratkaisu ohjelmiston toiminnallisten ja ei-toiminnallisten vaatimusten toteuttamiseksi Suomessa ja Intiassa sijaitsevien kehitystiimiemme toimesta.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat:

– Olemassa olevan arkkitehtuurin kehittäminen (tekniset ratkaisut, komponentit, ei-toiminalliset vaatimukset).

– Vaatimusten läpikäynti tuotehallinnan kanssa ja soveltuvien arkkitehtuuriratkaisujen määrittely yhdessä kehitystiimien kanssa.

– Sovitun arkkitehtuuriratkaisun jalkauttaminen (katselmoinnit, koneelliset tarkastukset).

– Ohjelmointikäytäntöjen kehittäminen (yksikkötestaus, tekninen suunnittelu, tuotekehitysprosessi).

– Tarvittavan teknisen dokumentaation tuottaminen.

Tehtävässä menestymisen kannalta sinulla on jo seuraavaa osaamista sekä halu ja into opiskella uusia asioita:

– Kokemusta sovellusten arkkitehtuurisuunnittelusta.

– Vahva C# ja Angular osaaminen (tai vastaavista tekniikoista) sekä kokemusta DevOps -käytännöistä.

– Kokemusta Azure -pilviympäristöistä sekä IaaS- että PaaS -tasolta on eduksi.

Miksi Clausion on juuri sinulle?

Pääset mukaan osaksi motivoitunutta ja hyvällä hengellä varustettua tiimiä, joka toimittaa maailmanluokan tuotteita sadoille yrityksille pohjoismaissa. Sinulla on samanhenkisiä kollegoja, joiden kanssa voit vaihtaa ajatuksia ja kehittää omaa osaamistasi Microsoft Azure ympäristöön rakennettavien pilvipalveluiden parissa.

Uskomme ajatukseen, että antamalla vapautta ja vastuuta ihmiset saavat parhaita tuloksia aikaan ja siksi olemme joustavia työajan, työtapojen ja työskentelypaikan suhteen. Meillä voit rakentaa uraasi kansainvälisessä, innovatiivisessa, kasvavassa ja tuottavassa yrityksessä. Clausionin tarjoamiin ratkaisuihin pääset perehtymään kokeneiden kollegojen ohjauksessa mukavassa työyhteisössä Clausionin Espoon Leppävaarassa sijaitsevassa pääkonttorissa.

Haku

Lisätietoja tehtävästä antaa: Vesa Tuomala, Director, Architecture & DevOps, +358 40 013 7419. Hakemukset pyydämme lähettämään osoitteeseen careers@clausion.com.

Avainsanat: Arkkitehti; C#; .NET; Angular; Microservices; Cloud; Azure; DevOps; Data Warehouse; SQL; Pilvipalvelu; AWS; Cloud System Architect

Sijainti: Espoo

Työsuhde: vakituinen

Clausion on itsenäinen ja kokenut kasvuyritys, joka tarjoaa pilvipalveluihin pohjautuvia talousohjausratkaisuja ja -palveluita helpottamaan asiakkaidemme jokapäiväistä toimintaa. Työyhteisössämme on lähes 100 talous- ja ohjelmistoalan ammattilaista, jotka toimivat tuotekehityksen, konsultoinnin, asiakastuen sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Clausionilla on laaja satojen suurten ja keskisuurten yritysten sekä julkisyhteisöjen asiakaskunta, johon kuuluu lukuisia kansainvälisesti toimivia pörssiyrityksiä ja yksityisiä yrityksiä toimialasta riippumatta sekä Suomen suurimmat eläkevakuutusyhtiöt, pankit, kaupungit, kunnat ja kuntien palvelukeskukset.

Yrityksemme tarjoamat ratkaisut ja palvelut sisältävät mm. konsernilaskennan, liiketoiminnan suunnittelun, budjetoinnin, ennustamisen ja raportoinnin ohjelmistoja sekä konsultointi- ja koulutuspalveluita. Missionamme on tarjota numeroita, joihin yritykset voivat luottaa ja pohjata päätöksensä.