Konsernitilinpäätöksen ratkaisuasiantuntija

Clausion Cloud on monipuolinen ratkaisu koko yrityksen talousohjaukseen, liiketoiminnan suunnittelusta virallisiin FAS- ja IFRS –konsernitilinpäätöksiin. Haemme konsernitilinpäätöksen asiantuntijaa tai senioritason asiantuntijaa auttamaan laajaa asiakaskuntaamme konsernitilinpäätöksen sisältö- ja ohjelmistokysymyksissä.

Monipuolisessa tehtävässä osallistut ratkaisujemme toimitusprojekteihin osana projektiryhmää vastaten konsernitilinpäätöstoiminnallisuuden käyttöönotosta ja avustat asiakkaitamme ratkaisujemme käytössä sekä FAS ja/tai IFRS –konsernitilinpäätösten laadinnassa sisältö- ja ohjelmistoasiantuntijana ratkaisun käyttöönoton jälkeen.

Toimenkuvassasi tapaat säännöllisesti suomalaisten keskisuurten ja suurten asiakasyritysten edustajia, ja pääset osallistumaan asiakkaidemme taloushallinnon prosessien kehittämiseen Clausionin menestyksekkäiden ratkaisujen parissa.

Toivomme, että sinulla on työkokemuksen kautta hankittu osaaminen konsernitilinpäätöksen laadinnasta (FAS ja/tai IFRS) sekä konsernitilinpäätösjärjestelmistä. Sinulla on reipas, aktiivinen ja itsenäinen ote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävän kannalta on lisäksi välttämätöntä, että hallitset sujuvasti suomen kielen, ja pystyt myös toimimaan tarvittaessa englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Lisäksi sinulla on mahdollisuus matkustaa kotimaassa, ja nautit asiakaskontakteista. Clausionilla on myös toimintaa muissa Pohjoismaissa, joten jos olet valmis matkustamaan ja sinulla on sujuva ruotsin-, tanskan tai norjan kielen taito, on se ehdottomasti eduksi tehtävässä.

Miksi Clausion on juuri sinulle?

Pääset mukaan osaksi motivoitunutta ja hyvällä hengellä varustettua tiimiä, joka toimittaa maailmanluokan tuotteita sadoille yrityksille ympäri Suomen. Sinulla on samanhenkisiä kollegoja, jonka kanssa voit vaihtaa ajatuksia ja kehittää omaa osaamistasi konsernitilinpäätöksen parissa.

Me uskomme ajatukseen, että antamalla vapautta ja vastuuta ihmiset saavat parhaita tuloksia aikaan ja siksi olemme joustavia työajan, työtapojen ja työskentelypaikan suhteen. Meillä voit rakentaa uraasi kansainvälisessä, innovatiivisessa, kasvavassa ja tuottavassa yrityksessä. Clausionin tarjoamiin ratkaisuihin pääset perehtymään kokeneiden kollegojen ohjauksessa mukavassa työyhteisössä Clausionin Espoon Leppävaarassa sijaitsevassa pääkonttorissa.

Haku

Jos tämä paikka vaikuttaa juuri sinulle sopivalta, otamme mielellämme hakemuksesi vastaan careers@clausion.com tai voit laittaa meille soittopyynnön, jos haluat kuulla ensin tehtävästä tai yrityksestämme lisää. Kyseessä on avoin haku, jolla ei ole määräaikaa.

Avainsanat: laskentatoimi; taloushallinto; ulkoinen laskenta; konsernitilinpäätös; konsernilaskenta; konserniraportointi; tilinpäätös; tilintarkastus; konsolidointi; konsernikirjanpito; talouspäällikkö; pääkirjanpitäjä; laskentapäällikkö; kirjanpitopäällikkö; accounting controller; financial consolidation; financial manager; group consolidation; group accounting; finance manager; financial controller; group controller; talouspäällikkö

Sijainti: Espoo

Työsuhde: vakituinen

Clausion on itsenäinen ja kokenut kasvuyritys, joka tarjoaa pilvipalveluihin pohjautuvia talousohjausratkaisuja ja -palveluita helpottamaan asiakkaidemme jokapäiväistä toimintaa. Työyhteisössämme on lähes 100 talous- ja ohjelmistoalan ammattilaista, jotka toimivat tuotekehityksen, konsultoinnin, asiakastuen sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Clausionilla on laaja satojen suurten ja keskisuurten yritysten sekä julkisyhteisöjen asiakaskunta, johon kuuluu lukuisia kansainvälisesti toimivia pörssiyrityksiä ja yksityisiä yrityksiä toimialasta riippumatta sekä Suomen suurimmat eläkevakuutusyhtiöt, pankit, kaupungit, kunnat ja kuntien palvelukeskukset.

Yrityksemme tarjoamat ratkaisut ja palvelut sisältävät mm. konsernilaskennan, liiketoiminnan suunnittelun, budjetoinnin, ennustamisen ja raportoinnin ohjelmistoja sekä konsultointi- ja koulutuspalveluita. Missionamme on tarjota numeroita, joihin yritykset voivat luottaa ja pohjata päätöksensä.