Two women in front of a computer

Menestytään yhdessä

Liity mukaan kattavaan kumppaniverkostoomme! Clausion tunnetaan pitkäaikaisista ja tiiviistä suhteista kumppaneiden kanssa. Haluamme tarjota markkinoiden parhaita kokonaisuuksia ja uskomme, että yhdessä olemme enemmän.  

Mitä tarjoamme?

Clausionilla on tiivis kumppaniverkosto, jossa yhteistyö on molemmin puolin palkitsevaa. Rikasta nykyistä tarjoomaasi Clausion Cloud -ratkaisuilla – ota haltuusi markkinoiden kärkiratkaisut niin konsernitilinpäätökseen kuin talouden suunnitteluun ja operatiiviseen suunnitteluun. Tarjoa asiakkaillesi enemmän, jotta he menestyisivät paremmin omassa liiketoiminnassaan.

Etsimme uusia kumppaneita

Oletpa missä päin palloa tahansa, me Clausionilla keskustelemme mieluusti lisää kanssasi kumppanuudesta. Jätä yhteystietosi, niin palaamme pian asiaan.

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen ja raportointiin erikoistunut suomalainen asiantuntijaorganisaatio. Tärkeimmät ratkaisualueet liittyvät dataan ja integraatioihin, raportointiin ja analytiikkaan sekä liiketoiminnan suunnitteluun, ohjaukseen ja konsolidointiin. Palvelut kattavat Advisor-tyypiset toimeksiannot, itse toteutukset ja toteutettujen ratkaisuiden ylläpidon (Invenco CareTM). Invenco tekee hankkeita muutaman tunnin täsmäkonsultoinnista aina useamman vuoden mittaisiin toimeksiantoihin.

Tekninen osaaminen kattaa laajan valikoiman erilaisia datan ja analytiikan käsittelyyn liittyviä ohjelmistoja/teknologioita sekä pilvessä että on-premises -alustoilla. Invencon osaajat ovat senioritason konsultteja, jotka pystyvät toimimaan itsenäisesti tai osana suurempaa tiimiä. Invencolla uskotaan hyvän osaamisemme auttavan parhaiten asiakkaita heidän liiketoimintansa kehittämisessä. Invenco tekee hankkeita vuodessa noin 100 eri organisaatiolle.

Invencon oma ohjelmistokehitys ja tuotekehitys tukee dataan liittyviä hankkeita, joissa perinteiset valmisohjelmistot eivät riitä. Yritys on myös tuotteistanut pitkälle tiettyjä valmisratkaisuita kuten työvuorosuunnittteluun liittyvän pilvipohjaisen ohjelmiston.