Clausion tekee talousasioista helppoja

 

Me Clausionilla olemme erikoistuneet helpottamaan yritysten raportointia, budjetointia, ennustamista ja konsernitilinpäätöksen tekoa. Tarjoamme helppokäyttöiset ja helposti käyttöön otettavat ratkaisut sekä monipuoliset konsultointi- ja koulutuspalvelut.

Etsitkö ratkaisua yrityksen talousprosessien automatisointiin ja työkaluja entistä tarkempaan lukujen tulkintaan ja talouden suunnitteluun?

Uudella innolla, mutta vuosien kokemuksella

 

Clausion Oy aloitti maaliskuussa 2018, kun Basware myi talousohjauksen liiketoiminnan Verdane Capitalin hallinnoimalle rahastolle. Uudella yrityksellämme on menestyksekäs ja vakavarainen historia talousohjauksen ohjelmistoratkaisu- ja palveluliiketoiminnassa jo 25 vuoden ajalta.

Työyhteisömme koostuu yli 60:stä talous- ja ohjelmistoalan ammattilaisesta. Toimimme tuotekehityksen, konsultoinnin ja asiakastuen sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Clausionilla on laaja, satojen suurten ja keskisuurten yritysten sekä julkisyhteisöjen asiakaskunta. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat eläkevakuutusyhtiöt, pankit, kaupungit, kunnat ja kuntien palvelukeskukset sekä lukuisat kansainvälisesti toimivat pörssiyritykset ja yksityiset yritykset toimialasta riippumatta.

Päätuotteemme on yhteen ratkaisuun konsernitilinpäätöksen ja talouden suunnittelujärjestelmän yhdistävä Clausion Financial Performance Management ja sen yhteydessä tarjottavat IFRS- ja FAS- sekä Kuntakonserniratkaisut.

Clausion Oy
Panorama Tower
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo

Jaakko Laurila
Chief Sales and Marketing Officer
+358 40 848 2911
jaakko.laurila@clausion.com

Onnistuimmeko herättämään kysymyksiä?
Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme tehostaa toimintaanne ja tuoda teille säästöjä.