työpaikka-tiimi

Parempia päätöksiä liiketoimintaasi

Clausion on itsenäinen ja kokenut kasvuyritys, joka tarjoaa pilvipalveluihin pohjautuvia talousohjausratkaisuja- ja palveluita. Clausionin ratkaisut ovat käyttäjäystävällisiä ja helposti käyttöön otettavia. Osaavilla konsulteillamme on vuosien kokemus, ja he ovat täällä sinua varten.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvomme: ammattimaisuus, innovatiivisuus, luotettavuus, positiivisuus, proaktiivisuus sekä yhteistyö.

vuoren valloittaminen ja voittaminen

Kokenut kasvuyritys suurella sydämellä

Clausion aloitti toimintansa maaliskuussa 2018, kun Basware myi talousohjauksen liiketoiminnan Verdanen hallinnoimalle rahastolle. Clausionilla on menestyksekäs ja vakavarainen historia talousohjauksen ohjelmistoratkaisu- ja palveluliiketoiminnassa jo 25 vuoden ajalta.

Clausionilla työskentelee lähes 100 talous- ja ohjelmistoalan piinkovaa ammattilaista, jotka toimivat tuotekehityksen, konsultoinnin ja asiakastuen sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Clausionilla on laaja, satojen suurten ja keskisuurten yritysten sekä julkisyhteisöjen asiakaskunta. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat eläkevakuutusyhtiöt, pankit, kaupungit, kunnat ja kuntien palvelukeskukset sekä lukuisat kansainvälisesti toimivat pörssiyritykset ja yksityiset yritykset toimialasta riippumatta.

Clausion auttaa pilvipohjaisilla ratkaisuillaan ja osaamisellaan sinua tekemään parempia päätöksiä liiketoiminnassasi.

Kiinnostuitko?