Monetra tehostaa asiakkaidensa taloussuunnittelua Clausionin avulla

Suomen johtava talousohjausratkaisuita- ja palveluja tarjoava yritys Clausion on ilmoittanut tänään sopimuksesta Monetran kanssa koskien taloussuunnitteluratkaisun hankintaa. Clausionin taloussuunnitteluratkaisun avulla Monetra tulee tarjoamaan uudistunutta taloussuunnittelupalvelua, mikä mahdollistaa asiakkaiden budjetointi, taloussuunnittelu sekä ennustamisprosessien kehittämisen ja tehostamisen. Kaupan arvo nelivuotisen sopimuskauden aikana tulee olemaan Clausionin historian suurin.

”Olemme erittäin iloisia, että Monetra päätti syventää yhteistyötä kanssamme. Clausion on markkinajohtaja kuntien taloussuunnittelussa. On selvää, että etenkin nyt, kun julkinen talous on suurennuslasin alla, tarvitaan ratkaisuja, joiden avulla budjetointia ja taloussuunnittelua voidaan tehdä läpinäkyvästi ja joustavasti vuoden ympäri”, sanoo Clausionin toimitusjohtaja Tomi Lod.

”Monetran alueyhtiöt tarjoavat Suomen monipuolisimmat palvelut kuntatoimijoille. On tärkeää, että pystymme jatkuvasti kehittämään omaa toimintaamme sekä tarjoamiamme palveluita. Edellytyksenä tehokkaalle ja läpinäkyvälle taloussuunnittelulle on, että myös järjestelmät tukevat asiakkaidemme päivittäistä työntekoa”, sanoo Monetran toimitusjohtaja Päivi Pitkänen.

Monetra lyhyesti:
Monetra on kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra-konsernin alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, kuten henkilöstö- ja palkkahallinnon palvelut, kirjanpito- ja raportointipalvelut, myyntilaskutus- ja myyntireskontrapalvelut, ostolasku- ja ostoreskontrapalvelut, maksuliikennepalvelut, matkustuspalvelut sekä kattavasti muita tukipalveluita.

Clausion lyhyesti:
Clausion on itsenäinen ja kokenut kasvuyritys, joka tarjoaa talousohjausratkaisuja- ja palveluita, joiden avulla yritykset voivat helpottaa ja tehostaa jokapäiväistä toimintaansa. Clausion kerää tiedon yhteen eri yritysjärjestelmistä muodostaen yhtenäisen kokonaiskuvan ja numeroita, joihin voit luottaa. Sama data on hyödynnettävissä niin liiketoiminnan suunnittelussa kuin konsernitilinpäätöksen teossa Clausionin järjestelmien avulla.

Lisätietoja antavat:
Tomi Lod, toimitusjohtaja, Clausion Oy, puh. 050 670 31
Päivi Pitkänen, toimitusjohtaja, Monetra Oy, puh. 040 574 8106