Moderni toimisto

Lisää huippuluokan osaamista Clausionille

Clausion jatkaa kovaa kasvuaan. Pitkän linjan talouden ammattilaiset Lotta Lampinen (IFRS Advisor) ja Simo Rikkonen (Sales Executive) ovat aloittaneet Clausionilla. Millaista kokemusta he tuovat taloon, ja mitä mietteitä heillä on uusista haasteista?

Simo Rikkonen, Sales Executive

Simo: ”Clausionin hyvä maine asiakkaiden keskuudessa sekä tulevaisuuden strategia herättivät mielenkiintoni hakea avoinna olleeseen myynnin tehtävään. Myyntityössä ensisijaisen tärkeää on asiakkaiden luottamus myytävään ratkaisuun. Clausionin ratkaisut on tehty palvelemaan asiakkaita näiden muuttuvissa tarpeissa, käyttäjäystävällisyys ja ketteryys keihäänkärkinä.

Clausionin vahva asema markkinoilla kasvavana yrityksenä sekä maine pidettynä työnantajana tekivät ratkaisuni helpoksi. Monipuolinen työhistoriani eri tehtävissä taloushallinnon asiakasrajapinnassa antaa erinomaiset lähtökohdat lähteä kasvattamaan Clausionin tarinaa tulevaisuudessa!”

Lotta Lampinen, IFRS Advisor

Lotta: ”Clausion FPM -järjestelmä on minulle tuttu jo vuosien takaa. Aloitin työni järjestelmän parissa jo Baswarella, ensin konsulttina asiakasprojekteissa ja sitten yhtiön omassa konsernilaskennassa. Kun vastasin ulkoisesta raportoinnista Baswaren ollessa pörssiin listattu yhtiö, heräsi kiinnostukseni kansainvälisiä raportointi- ja laskentastandardeja (IFRS ja IAS) kohtaan. Näistä sainkin arvokasta lisäkokemusta Ernst & Youngilta (EY), jossa työskentelin osana osaavaa Financial Accounting Advisory Teamiä.

Vaikka uramahdollisuudet EY:llä olivat mielenkiintoiset, paluu takaisin syvimmälle osaamisalueelleni konserniraportoinnin sekä tuttujen ammattitaitoisten työkavereiden pariin Clausionilla, tuntui luontevalta. Clausionilla voin auttaa asiakkaitamme hyödyntäen pitkää osaamistani ja kokemustani konsolidoinnin ja raportointiprosessin, tiedon esittämisen sekä järjestelmän optimaalisen käytön osalta.

Yhdessä Clausionin tuotekehitystiimin kanssa tulen edelleen seuraamaan aktiivisesti kansainvälisten raportointi- ja laskentastandardien kehitystä sekä mihin suuntaan ympäristöön, yhteiskuntavastuuteen ja hallintotapaan liittyvä (ESG) standardikehitys etenee lähivuosina. Clausionilla olen osa moniammatillista tiimiä, joka pystyy vastaamaan tehokkaasti asiakkaidemme erilaisiin tilanteisiin ja kysymyksiin nyt ja tulevaisuudessa.”

Lämpimästi tervetuloa!