clausion logo

Clausionin tiimi kasvaa – tervetuloa Leena ja Timo

Clausionin konsultointitiimi kasvaa. Leena Antikainen on aloittanut projektipäällikkönä ja Timo Hyvönen Pre-sales Managerina. Leenalla on vuosien kokemus projektipäällikön tehtävistä eri yrityksistä. Timo taas on talousohjauksen moniottelija, jolla on laajaa kokemusta tiedolla johtamisen hankkeista. Lue mitä ajatuksia heillä herää uusista haasteista ja Clausionista.

Mikä sai teidät kiinnostumaan Clausionista?

Leena Antikainen kuva

Leena: Kiinnostuin Clausionista sen jälkeen, kun eteeni tuli avoin projektipäällikön paikka, jonka kaikki osa-alueet tuntuivat vastaavan sitä mitä työltäni haluan. Mitä enemmän yritykseen tutustuin, sitä kiehtovammalta sen historia, tarina, nykyhetki sekä tulevaisuuden näkymät tuntuivat. Oma tulevaisuus aktiivisesti kehittyvässä yrityksessä oli se, missä koen oman osaamiseni kehittyvän parhaalla mahdollisella tavalla. Ensivaikutelmani on vain vahvistunut ensimmäisten kuukausien aikana.

Työni Clausionilla käyttöönottoprojektien projektipäällikkönä on erinomainen jatkumo aiempaan työhöni projektinhallinnan parissa eri organisaatioissa. Työskentely asiakkaiden kanssa tuo oman positiivisen vivahteen työhön ja jokainen työpäivä on erilainen. Mukana paketissa ovat lisäksi mukavat työkaverit, joita onneksi olen kohdannut jo ihan livenäkin.

Timo Hyvönen kuva

Timo: Clausion ratkaisut täydennettynä todella kokeneella konsultointiosaamisella on erinomainen valinta asiakkaillemme. Clausionin pitkät asiakassuhteet kertovat siitä, että ratkaisut ja palvelut ovat toimivia ja niitä kehitetään asiakaslähtöisesti. Minulla on aikaisempaa kokemusta Clausion-ratkaisuista sekä asiakkaana että vuosituhannen alussa omakohtaista kokemusta aiempien versioiden konsultoinnista, ja uskon Clausionin kykyyn tuottaa jatkossakin asiakkailleen juuri sopivat ratkaisut. Odotan innolla hedelmällistä yhteistyötä nykyisten ja uusien asiakkaiden kanssa!

Lämpimästi tervetuloa tiimiin!