Clausion panostaa myyntiin ja markkinointiin

Vera Lindström ja Johan Simell ovat aloittaneet Clausionilla Senior Account Manager -titteleillä maaliskuun lopussa. He tuovat rutkasti myynnin ja asiakaspalvelun osaamista Clausionin tiimiin. Lue mitä ajatuksia heillä herää uusista haasteista ja Clausionista.

Mikä sai teidät kiinnostumaan Clausionista?

Vera: – Clausion on äärettömän mielenkiintoinen kasvuyritys, johon todella uskon ja jossa näen valtavasti potentiaalia! Sillä on takanaan todella vakuuttava sijoittaja (Verdane) ja hieno asiakasportfolio. Näin nuoreksi yritykseksi sen tuotteilla on lisäksi kunnioitettavan pitkä historia, sekä paljon osaamista ja asiakaslähtöistä kehitystyötä. Clausionilla pääsen hyödyntämään omaa taustaani sekä teknologia- että finanssiteknologia-alalta ja tekemään sitä mistä eniten pidän, eli tapaamaan asiakkaita ja ratkaisemaan heidän ongelmiaan teknologian avulla. Olen todella innoissani tulevasta!

Johan: – Kiinnostuin Clausionista kun tutustuin yrityksen toimialaan sekä tarkemmin tuote- ja palvelutarjoomaan. Vaikka itse yritys on vielä nuori, taustalla on kuitenkin pitkään kehitettyjä ratkaisuja ja vahvaa osaamista. Eli kaikki edellytykset sille, että voidaan jatkossakin auttaa asiakkaita heidän talous- ja liikejohtamisensa kanssa. Olen viimeksi toiminut talous- ja palkkahallintoalalla, joka mielestäni antaa hyvän perustan menestymiselle talousohjausratkaisuiden parissa. Työssäni innostun siitä, kun voin auttaa asiakkaita hyödyntämään automaatiota toiminnassaan, ja näin olla osana heidän menestystarinaansa. Näiden asioiden myötä koen, että Clausion on minulle loistava työpaikka kehittyä ja auttaa asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Lämpimästi tervetuloa Clausionin porukkaan!