clausion ja tabella yhdistyvät

Clausion jatkaa kasvutarinaansa ja ilmoittaa yrityskaupasta

Suomalainen ohjelmistotoimittaja Clausion on jatkanut vahvaa kasvua viime kuukausien aikana sekä laajentanut toimintaansa Pohjoismaissa. Tätä kasvua vauhdittaakseen Clausion on ostanut Tabellan liiketoiminnan. Yrityskauppa vahvistaa Clausionin tarjontaa erityisesti pienten ja keskisuurten asiakkaiden suuntaan ja sen myötä Clausion voi tarjota parempia ja kattavampia ratkaisuja talousohjaukseen, -suunnitteluun, budjetointiin ja raportointiin.

Tabellan ketterä, pilvipohjainen taloussuunnitteluohjelmisto soveltuu erityisen hyvin kasvuyrityksille ja keskikokoisille yrityksille. Clausion on tunnettu suurten yritysten sekä julkisen sektorin kumppanina liiketoiminnan suunnittelun sekä konsernitilinpäätöksen saralla. Yhdistymisen myötä yritys pystyy tarjoamaan entistä parempia ratkaisuja niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille.

”Tämä on todella hieno mahdollisuus Clausionille, mutta ennen kaikkea asiakkaillemme. Kaupan myötä voimme auttaa entistä laajemmin yrityksiä niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissakin yritysten talouden toiminnoissa. Uskon, että yritysraportointiin tulee uusia ulottuvuuksia myös vastuullisuusraportoinnin vuoksi. Lisäksi erityisesti kahden viime vuoden aikana olemme saaneet huomata, miten tärkeään asemaan yritysten talouden jatkuva ennustaminen on noussut. Me olemme luotettava kumppani talouden raportointivaateissa ja liiketoiminnan suunnittelussa”, Clausionin toimitusjohtaja Tomi Lod sanoo.

”Yhteistyön aloittaminen tuo hienoja uusia mahdollisuuksia Tabellalle, Tabellan työntekijöille ja kaikille Tabellan asiakkaille. Pääsemme kansainvälistymään yhdessä laajemmat resurssit omaavan Clausionin kanssa. Clausionilta saamme vahvaa konsultointiosaamista mm. konsernitilinpäätökseen ja ESEF-raportointiin. Olemme yhdessä vahvempi tekijä niin Suomen kuin Pohjoismaidenkin markkinoilla”, Tabellan toimitusjohtaja Tommi Loukia sanoo.

Clausion lyhyesti:
Clausion on itsenäinen ja kokenut kasvuyritys, joka tarjoaa talousohjausratkaisuja- ja palveluita, joiden avulla yritykset voivat helpottaa ja tehostaa jokapäiväistä toimintaansa. Clausion kerää tiedon yhteen eri yritysjärjestelmistä muodostaen yhtenäisen kokonaiskuvan ja numeroita, joihin voit luottaa. Sama data on hyödynnettävissä niin liiketoiminnan suunnittelussa kuin konsernitilinpäätöksen teossakin Clausionin järjestelmien avulla.

Tabella lyhyesti:
Tabella yhdistää seurantatietojen raportoinnin, laskennan ja suunnittelun samaan järjestelmään. Helppokäyttöinen ohjelmisto tarjoaa vastuuhenkilöille käytännöllisen työvälineen budjetointiin, ennustamiseen, liiketoiminnan seurantaan, raportointiin ja analysointiin.

Lisätietoja antaa: Tomi Lod, toimitusjohtaja, Clausion tomi.lod@clausion.com, puh. 050 67 031