clausion logo

Clausion jatkaa kasvuaan ja panostaa konsultointiin sekä projektinhallintaan

Tiina Röyskö on aloittanut Clausionilla Senior Project Managerina ja Joona Vikström sekä Peter Relander Solution Consultant -tittelillä. He tuovat mukanaan niin kokemusta kuin energiaa. Lue mitä ajatuksia heillä herää uusista haasteista ja Clausionista.

Mikä sai teidät kiinnostumaan Clausionista?

Tiina Röyskö projektipäällikkö

Tiina: – Clausionin liiketoiminnan pitkä ja menestyksellinen historia yhdistettynä uudehkon yrityksen tuomaan tuoreuteen kuulosti vastustamattomalta kombinaatiolta. Projektipäällikön työ menestyvässä ja kannattavasti kasvavassa yrityksessä oli tavoitteeni ja Clausionissa tämä tavoite täyttyi loistavasti.

Käyttöönottoprojektien vetämisessä pystyn hyödyntämään pitkää ja monipuolista kokemustani projektityön parissa. Odotan malttamattomasti yhteistyötä asiakkaidemme parissa. Bonuksena huomaan saaneeni mukavat työkaverit ja saan tehdä työtä kannustavassa ja positiivisessa työyhteisössä.

Joona Vikström solutions consultant

Joona: – Kiinnostukseni Clausionia kohtaan heräsi välittömästi, kun tutustuin Clausion Cloudin tarjoamiin ratkaisuihin. Jo urani alkutaipaleella olen päässyt tutustumaan monipuolisesti erilaisiin talousjärjestelmiin ja uskon, että tämänkaltaiselle tuotteelle on aidosti kysyntää.

Yhtiön houkuttelevuutta lisäsi entisestään yhtiön tarina, josta allekirjoittaneeseen vetosi erityisesti kotimaisuus sekä kasvuun vahvasti investoiva enemmistöomistaja, Verdane.

Kaiken lisäksi kuulin luotettavalta taholta, että Clausionilla on hyvä tekemisen meininki – töitä tehdään tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Minulta löytyy kokemusta niin toiminnanohjausjärjestelmien kuin raportointijärjestelmien implementoinnista ja kehityksestä sekä talouden ymmärrystä. Kova draivini oppia uutta, yhdistettynä Clausionin raudanlujan yhteisön tukeen on resepti, jolla yhdessä asiakkaan kanssa löydämme varmasti ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan!

Peter Relander Solution consultant

Peter: – Kiinnostukseni Clausionia kohtaan heräsi tutustuttuani yrityksen kasvutarinaan sekä sen tarjoamiin ratkaisuihin. Näen, että Clausionin tuoteratkaisut tarjoavat erinomaiset kasvumahdollisuudet sekä asiakkaille että Clausionille.

Itselläni on kokemusta taloushallinnosta sekä kansainvälisistä että pienestä IT-yrityksestä, joissa olen osallistunut aktiivisesti kehitysprojekteihin. Olen myös työskennellyt finanssisektorilla raportoinnin ja kehitysprojektien parissa. Odotan innolla, että pääsen tukemaan asiakkaita päivittäisten haasteiden kanssa ja löytämään heille kokonaisvaltaisia ratkaisuja tukemaan heidän menestystään.

Lämpimästi tervetuloa Clausionin tiimiin!

Kiinnostaako sinua ura Clausionilla?