Ura Clausionilla

Avoimet työpaikat

Clausion Oy aloitti maaliskuussa 2018, kun Basware myi talousohjauksen liiketoiminnan Verdane Capitalin hallinnoimalle rahastolle. Uudella yrityksellämme on menestyksekäs ja vakavarainen historia talousohjauksen ohjelmistoratkaisu- ja palveluliiketoiminnassa jo 25 vuoden ajalta.

Työyhteisömme koostuu noin 50:stä talous- ja ohjelmistoalan ammattilaisesta. Toimimme tuotekehityksen, konsultoinnin ja asiakastuen sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Clausionilla on laaja, satojen suurten ja keskisuurten yritysten sekä julkisyhteisöjen asiakaskunta. Päätuotteemme on yhteen ratkaisuun konsernitilinpäätöksen ja talouden suunnittelujärjestelmän yhdistävä Clausion Financial Performance Management ja sen yhteydessä tarjottavat IFRS- ja FAS- sekä Kuntakonserniratkaisut.

Tällä hetkellä haemme Espooseen

 

Ei avoimia työpaikkoja.

Etkö löytänyt sopivaa tehtävää?
Lähetä meille avoin hakemus ja CV osoitteeseen: careers@clausion.com

Lue, millaista meillä on olla töissä.

Clausionin työntekijät kertovat työstään.

Clausionin asiakastuki

Clausionin asiakastuessa tarvitaan monipuolista osaamista. Kysymyksiä tulee laidasta laitaan niin teknisiin kuin sisältöasioihinkin liittyen. Lue, miten Clausionin asiakastuki kuvailee työtään.

Clausionin konsultointi

Clausionin konsultti ei kohtaa työssään kahta samanlaista asiakasta tai projektia. Sopeutumiskyky ja hyvät kommunikointitaidot ovat ensiarvoisen tärkeitä. Lue, mitä Clausionin konsultti kertoo työstään.

Clausionin tuotekehityksen testaus

Clausionin testaajat varmistavat, että FPM-järjestelmä toimii aiotulla tavalla. Työssä vaaditaan paljon sitkeyttä, mutta myös luovuutta ja kykyä katsoa ohjelmaa erilaisista näkökulmista.

Clausionin tuotekehitys

Clausionin tuotekehitystiimit Suomessa ja Intiassa työskentelevät yhdessä kohti yhteistä päämäärää. Intian tiimiläisille Clausion tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kansainvälisen tuotteen parissa ja monia tapoja kasvattaa omaa ammatillista osaamista.