Haku tähän paikkaan on päättynyt.

 

Etsimme nyt tuotekehitykseemme asiantuntijaa kehittämään IFRS, FAS ja kuntakonsernin sisältöratkaisuja.

Edellytämme, että sinulla on aitoa innostusta kehittää ja tehostaa talousraportointia sekä luoda parhaita käytäntöjä. Yhdessä muun tiimin kanssa tulet osallistumaan sisältöratkaisujemme laadun varmistukseen. Tulet työskentelemään läheisesti konsernitilinpäätöskonsulttiemme sekä asiakastuen kanssa.

Toivomme, että sinulla on työkokemuksen/koulutuksen kautta hankittua osaamista taloushallinnon järjestelmistä ja prosesseista. Sinulla on reipas, aktiivinen ja itsenäinen ote sekä hyvät dokumentointi- ja kommunikointitaidot. Aikaisempi kokemus XBRL:stä, tilinpäätöksestä, SQL-tietokannoista ja/tai XML:stä on sinulle eduksi. Tehtävän kannalta on lisäksi välttämätöntä, että hallitset sujuvasti suomen kielen, ja pystyt toimimaan tarvittaessa myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Vesa Tuomala Head of R&D and Product Management, +358 40 0137419, vesa.tuomala@clausion.com. Hakemukset pyydämme lähettämään 25.1.2019 mennessä osoitteeseen careers@clausion.com.

Avainsanat: Konsernitilinpäätös, tilinpäätös, FAS, IFRS, kuntakonserni, raportointi, Clausion FPM, asiantuntija, talousjärjestelmä, SQL, XML, konsolidointi