Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

 

Rekisterinpitäjä

Clausion Oy (Y-tunnus: 2875427-7)
Hevosenkenkä 3
Panorama Tower, 12 krs.
02600 Espoo

 

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Anne-Mari Kela-Seppänen

anne-mari.kela-seppanen@clausion.com

+358 40 517 0509

 

Rekisterin nimi

Clausion Oy:n asiakasrekisteri

 

Rekisterin pitämisen peruste

Rekisteröidyn suostumus ja/tai henkilötietolain 19 §:n 1 momentin 3 kohta

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin sisältämiä tietoja voidaan käyttää rekisteröidyn työtehtäviin liittyvään Clausion Oy:n ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden (jäljempänä yhdessä Clausion Oy) suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin, mielipide- tai markkinatutkimukseen, tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin ja niiden kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Markkinointi voi koskea myös Clausion Oy:n kumppaneiden tuotteita tai palveluita. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskeva suoramarkkinointi.

 

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja Clausion Oy:n yritysasiakasprospekteista:

  • Yrityksen yhteyshenkilön tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä tehtävä ja asema yrityksessä)
  • Mahdollista asiakas- tai asiointihistoriaa koskevat tiedot, kuten yhteydenotot, tarjous-, tilaus- ja sopimustiedot
  • Rekisteröidyn itsensä antamat tai muutoin rekisteröidyn suostumuksella kerätyt lisätiedot (esim. rekisteröidyn ammatilliset kiinnostuksen kohteet)
  • Rekisterin sisältämistä tiedoista koostetut rekisterin käyttötarkoituksen kannalta relevantit rekisteröityä koskevat tiedot
  • Suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

 

Rekisteritietojen tietolähde

Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää julkisista lähteistä, kuten yritysten verkkosivuilta, Clausion Oy:n muista rekistereistä, kaupparekisteristä, sekä muista kolmansien osapuolten rekistereistä. Henkilötietoja voidaan kerätä myös suoraan rekisteröidyltä esimerkiksi Clausion Oy:n palveluihin rekisteröidyttäessä tai muutoin rekisteröidyn suostumuksella (esim. evästeitä käyttämällä).

 

Tietojen luovutus

Clausion Oy voi luovuttaa rekisterin sisältämiä voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietojen käsittelyn teknisen tai operatiivisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista voi sijaita Clausion Oy:n alihankkijoilla tai tietoja saatetaan muuten käsitellä teknisen käyttöyhteyden avulla. Clausion Oy voi myös käyttää alihankkijoita tietojen käsittelyssä. Tietoja voidaan siirtää Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tällöinkin Clausion Oy huolehtii riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

 

Rekisterin luottamuksellisuus

Koko Clausion Oy:n henkilöstöllä ja sen lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin rekisterin sisältämiin henkilötietoihin. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

 

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja on henkilörekisteriin tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Clausion Oy
Hevosenkenkä 3
Panorama Tower, 12 krs.
02600 Espoo

Tarkastuspyynnössä tulee olla maininta, että pyyntö koskee Clausion Oy yritysasiakkaiden markkinointirekisterin rekisteritietoja.

 

Evästekäytännöt

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat päätelaitteellesi, kun käyt sivustollamme. Tietyt evästeet ovat välttämättömiä, jotta sivusto toimii oikein. Käytämme evästeitä myös parantaaksemme sivustomme käyttömukavuutta ja seurataksemme sivustomme käyttöä. Sivustollamme on lisäksi käytössä evästeitä, joiden avulla voimme kohdentaa markkinointia kävijöiden kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Evästeiden avulla keräämme tietoa siitä, kuinka sivustoa käytetään. Nämä evästeet eivät kerää tietoja, joilla käyttäjä voidaan tunnistaa. Sivustollamme käytetään Google Analytics -palvelua, jonka avulla seuraamme mm. sivuston kävijämääriä, millä sivuilla vieraillaan eniten ja millä hakusanoilla sivustollemme tullaan. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä ja Googlen käyttämistä evästeistä löytyy Googlen sivuilta:

Googlen tietosuojakäytäntö

Googlen käyttämät evästetyypit

Kun käytät sosiaalisen median (esim. Facebook tai Twitter) jakopainikkeita, nämä sosiaalisen median palvelut saattavat käyttää evästeitä. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Katso lisätietoja sosiaalisen median palvelujen evästeistä ja tietosuojasta palveluiden sivuilta.

Miten voit poistaa evästeet käytöstä?

Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muuttaa internetselaimesi asetuksia. Voit poistaa evästeet käytöstä tai rajoittaa niiden käyttöä (ks. tarkemmat tiedot selaimesi ohjeista). Huomaa, että jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat evästeet käytöstä, kaikki verkkosivujemme toiminnot eivät välttämättä toimi oikein.

Sivustolla käytetään evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.   Lue lisää