Graafeja paperilla ja padilla

Tarkka ja sujuva budjetointi ja ennustaminen

Clausion on todellinen talousosaston ajankäytön pelastaja! Avullamme siirryt datan kerääjästä todellista päätöksenteon lisäarvoa tuottavaksi analysoijaksi. Ennusteiden ja budjettien tekeminen ei ole enää vain talousosaston harteilla vaan niiden teko jalkautetaan kentälle helppokäyttöisellä käyttöliittymällä.

Clausionin ratkaisut integroituvat helposti muihin yritysjärjestelmiin. Näin saat parhaan kokonaisnäkymän ja numeroita, joihin voit luottaa.

”Clausion FPM mahdollistaa hyvin analysoidun budjetin tekemisen. Budjetti on luotettava ja sisällöltään hyvin tunnettu, kun kaikki poikkeamat ja muutosten syyt saadaan selkeästi esille.”

Milla Hakari, Loimua

Monipuoliset suunnittelu-ulottuvuudet

Suunnittele liiketoimintaasi juuri teille oleellisilla ajureilla. Clausionin ulottuvuuskäsittely soveltuu taatusti organisaationne tarpeisiin. Suunnittelua tehdään tarpeen mukaan organisaation, tuotteiden, asiakkaiden tai vaikka projektien näkökulmasta. Voit valita vapaasti teille sopivan tarkkuustason.

Jalkauta vastuu koko organisaatioon

Clausion Cloud mahdollistaa suunnitteluprosessin, jossa koko organisaatio sitoutetaan lukuihin. Järjestelmä tukee joustavasti sekä bottom up että top down -ajattelua prosessista.

Panosta datan analysointiin

Kun ennusteiden syöttö on hajautettu koko organisaatioon, voit keskittyä itse datan analysointiin. Järjestelmä tukee erilaisten skenaarioiden tekemistä monipuolisesti.

Ovatko yrityksesi budjetointijärjestelmä ja budjetointiprosessi ajan tasalla? Tutustu aiheeseen!

dataa laitteilla ja paperilla

Kohti rullaavaa ennustamista

Monet yritykset pitävät vielä tänä päivänä budjettia pelkästään ennusteena yrityksen tulevasta liikevaihdosta, ja tekevät hartiavoimin töitä kerran vuodessa saadakseen budjetin kasaan. Budjetin tulisi kuitenkin olla aktiivinen toimintasuunnitelma, jonka avulla yritys voi saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen. Tässä yhtenä avaintekijänä on siirtyä rullaavaan ennustamiseen. Rullaava ennustaminen auttaa parantamaan ennusteen tarkkuutta merkittävästi.

Pienet asiat – suuret muutokset

Jäikö yksi kauppa toteutumatta? Vai tuliko sittenkin hyviä uutisia ja hävityksi luultu kauppa toteutuikin? Olipa tilanne kumpi tahansa, mikäli budjettiin ei reagoida aktiivisesti, on selittelyn paikka. Rullaavan ennustamisen suurin hyöty on, että yritys voi reagoida muutoksiin ajoissa ja ennuste pysyy ajan tasalla.

Clausionin taloushallinnon asiantuntijat ovat auttaneet useita kymmeniä suuria ja keskisuuria yrityksiä kohti toimivampaa budjetointia ja ennustamista.

Lue artikkeli, miten voit tehdä talouden jatkuvasta ennustamisesta yrityksesi menestystekijän.

Budjetin laatiminen nykypäivän liiketoimintaympäristössä on jatkuvaa muutosten hallintaa. Siksi on tärkeää, että työkalut budjetin tekemiseen ovat joustavia ja luotettavia. Clausion FPM toimii talousosaston hermokeskuksena, joten voit luottaa siihen, että tieto ei siiloudu vaan näyttää samalta joka käyttäjälle. Luotettava data takaa luotettavia päätöksiä. Ota askel kohti modernimpaa taloussuunnittelua Clausionin kanssa.

Lue, mitä jokaisen tulee tietää yrityksen budjetista.

Haluatko kuulla, miten Clausion voisi auttaa sinun yritystäsi budjetoinnissa ja ennustamisessa?