Graafeja paperilla ja padilla

Läpinäkyvä ja reaaliaikainen suunnittelu­järjestelmä

Yhdistä yrityksen talouden suunnittelu: budjetointi, raportointi ja ennustaminen sekä moniulotteinen operatiivinen suunnittelu esimerkiksi myynnille, henkilöstölle tai investoinneille. Ole jatkuvasti ajan hermolla mitä liiketoiminnassasi tapahtuu.

”Kun kaikki tieto on samassa järjestelmässä eikä sitä tarvitse siirtää paikasta toiseen säästyy aikaa. Tämä on nopeuttanut budjetointiprosessia huomattavasti, kun välivaiheisiin ei tarvitse varata aikaa tai resursseja. Pääsemme myös näkemään kokonaisuuden saman tien, koska luvut ovat suoraan samassa paikassa. Aiemmin kokonaisuutta ei nähty ennen kuin Excelit oli nivottu yhteen ja tämä ei käynyt yhdessä illassa.”

Henrik Ranta, Granlund
pilvipalvelut ja suunnitteluratkaisu

Samat numerot taloudelle ja liiketoiminnalle

Nopeasti ja alati muuttuvassa maailmassa yritykset toivovat voivansa keskittyä tiedon analysoimiseen sen keräämisen sijaan. Työ hankaloituu merkittävästi, jos oleellinen tieto on levällään, ja aika kuluu pelkästään sen löytämiseen eri paikoista ja järjestelmistä.

Tiedon yhteen tuominen edellyttää alustaa, joka on samalla helppokäyttöinen sekä erilaisten tarpeiden mukaan skaalautuva. Kytkeytymällä muihin tietolähteisiin ja muuntamalla tieto yhdenmukaiseen ja totuttuun muotoon Clausionin ratkaisut toimivat ’hermokeskuksena’ kaikelle taloustiedolle.

Leasing raportointi

Yhdistä taloussuunnittelu ja operatiivinen suunnittelu

Clausion Business Planning yhdistää talouden suunnittelun, raportoinnin sekä moniulotteisen operatiivisen suunnittelun. Se kokoaa kaiken liiketoiminnan tiedon yhteen kokonaisuuteen varmasti, luotettavasti ja helposti tulkittavassa muodossa. Keskity analysointiin ja päätösten tekoon tiedon keräämisen sijasta. Clausionin taloussuunnittelu- ja raportointijärjestelmä auttaa niin yrityksen arkirutiineissa kuin kriittisissä päätöksissäkin.

Haluatko tehdä liiketoiminnan suunnittelusta tehokkaampaa? Me autamme.

ipad käyttäjä

Keskitetty ratkaisu ainutlaatuisella taulukkolaskentateknologialla

Useista tietolähteistä tiedon keräämisen ja yhdistelyn lisäksi Clausionin ratkaisu tarjoaa käyttäjille monia tapoja suunnitteluun ja raportointiin. Clausion Cloud on helppokäyttöinen kaikille, jotka ovat tottuneet Excel-tyyppisiin laskentataulukoihin.

Moderni, moniulotteinen suunnittelun ja raportoinnin pilvipalvelu

Clausionin joustava taloushallinnon ratkaisu on muokattavissa erilaisiin liiketoimintaympäristöihin ja se rakentuu modernille ja luotettavalle pilvialustalle. Integraatioiden avulla tiedon siirtäminen muista yritysjärjestelmistä on helppoa.

Haluatko oppia lisää raportoinnin parhaista käytännöistä? Lue vinkkimme!

Kuinka jalkauttaa suunnitteluvastuu läpi organisaation?

Kun yrityksen budjetointi ja suunnittelu on tehty systemaattisesti läpi osastojen, on siihen sitouduttu paremmin ja ennustetarkkuus ympäri vuoden paranee. Katso webinaaritallenne ja ota haltuusi opit, joilla voit jalkauttaa suunnitteluvastuun läpi koko yrityksen.

dataa laitteilla ja paperilla

Yhdistä talouden suunnittelu ja operatiivinen suunnittelu parhaan kokonaiskuvan saamiseksi

Talouden suunnittelun ytimessä ovat valuuttapohjaiset peruslaskelmat tulos ja tase sekä kassavirta yhteisen tietomallin päällä. Ratkaisu sisältää myös vaihtoehtoiset hierarkiat porautumistoiminnolla.

Operatiivinen suunnittelu mahdollistaa jonkin osa-alueen tarkemman suunnittelun hyödyntäen moniulotteista tietomallia. Tämä mahdollistaa eri ajureiden ja mittarien käytön ja sen myötä joustavammat mahdollisuudet suunnitteluun.

Mitä ajuripohjainen suunnittelu on ja kuinka pääset liikkeelle? Lue lisää!

opas kuva

Onko suunnittelujärjestelmän hankinta yrityksellesi ajankohtainen asia?

Nappaa oppaastamme parhaat vinkit valintaan.

Haluatko kuulla, miten Clausion voisi auttaa sinun yritystäsi liiketoiminnan suunnittelussa?