tietokone jossa clausion fpm näkymä

Valmis konserni­tilinpäätös­ratkaisu pörssiyhtiöille

Clausion konsernitilinpäätös pörssiyhtiöille on ainutlaatuinen kattavan valmissisällön ansiosta. Kokonaisvaltainen ratkaisu kattaa myös konsultoinnin, tukipalvelut sekä asiantuntipalvelut. Monipuoliset liittymätyökalut takaavat integraatiot eri yritysjärjestelmiin.

mies ja tietokone

Luotettava ja helppokäyttöinen ratkaisu

Clausionin konsernitilinpäätösratkaisu pörssiyhtiöille sisältää tuloksen, taseen sekä rahoituslaskelman liitetietoineen. Lisäksi konsolidointijärjestelmän perustoiminnallisuudet kuten automatisoitu muuntoerolaskenta, valmiit toiminnallisuudet eliminointeihin sekä helppo porautuminen kirjanpidon tositetasolle saakka takaavat, että säästät aikaa raportoinnissa. Ratkaisumme ansiosta voit tehdä myös XBRL-raportin helposti ja tehokkaasti.

Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua matkan varrella laajan konsolidointi ja konsernitilinpäätöksen substanssiosaamisensa siivittämänä. Valmisratkaisun ansiosta, voimme olla avuksi myös esimerkiksi yrityksesi henkilöstövajeen aikana, jos tilanne niin vaatii. Tutustu konsultoinnin pääkäyttäjäpalveluumme kattavammin.

Two women in front of a computer

Tiivistä yhteistyötä tilintarkastajien kanssa

Clausionin konsernitilinpäätösasiantuntijat seuraavat tarkasti lainsäädännöllisiä uudistuksia ja standardien muutoksia. Teemme yhteistyötä tilintarkastajien kanssa sekä seuraamme IFRS-säännösten tarkkaa sisältöä sekä niiden vaikutusta kirjauksiin, soveltamiseen, tulkintaan ja liitetietojen esittämiseen. Voit siis luottaa, että valmisratkaisumme IFRS mukaiseen konsernitilinpäätökseen on ajantasainen ja tukee pörssiyhtiösi lainsäädännön mukaista raportointia.

Haluatko kuulla lisää ainulaatuisesta konsernitilinpäätösratkaisusta pörssiyrityksille?