tietokone jossa clausion fpm näkymä

Valmis konsernitilin­päätös­ratkaisu kunta­konserneille

Clausion konsernitilinpäätös kuntakonserneille on ainutlaatuinen monipuolisen valmissisällön ansiosta. Kokonaisvaltainen ratkaisu kattaa myös konsultoinnin, tukipalvelut sekä asiantuntipalvelut. Monipuoliset liittymätyökalut takaavat integraatiot eri yritysjärjestelmiin.

mies ja tietokone

Luotettava ja kokonaisvaltainen ratkaisu

Clausion on Suomen johtava palveluntarjoaja kuntakonsernien tilinpäätösratkaisuissa. Asiantuntijuuteemme sekä helppokäyttöiseen ohjelmistoomme luottavat monet Suomen kunnista ja kuntayhtymistä.

Clausionin konsernitilinpäätösratkaisu kunnille sisältää tuloksen, kuntakonsernin tilinpäätösraportin sekä rahoituslaskelman liitetietoineen. Lisäksi konsolidointijärjestelmän perustoiminnallisuudet kuten automatisoitu muuntoerolaskenta, valmiit toiminnallisuudet eliminointeihin sekä helppo porautuminen kirjanpidon tositetasolle saakka takaavat, että säästät aikaa raportoinnissa ja konsolidoinnissa.

Osana Kuti-raportointia, voit tehdä Valtionkonttorin vaatiman SBR-taksonomian mukaisen raportoinnin helposti Clausionin ratkaisun avulla.

henkilö katsomassa webinaaria kahvikupin kanssa

Talouswebinaari kunnille ja kuntakonserneille

Haluatko saada lisätietoa kuntakonserniratkaisustamme? Kuuntele webinaarimme, jossa pureudutaan mm. seuraaviin aiheisiin juuri kuntien ja kuntakonsernien näkökulmasta:

  • Helppo ja automatisoitu konsernitilinpäätös ainutlaatuisten valmissisällön siivittämänä.
  • Taloussuunnittelun ja ennustamisen kehittäminen ja tehostaminen.
  • SBR-taksonomian mukainen raportointi Valtiokonttorille.
kollegat työskentelevät rinnakkain

Asiantuntijat sinun tukenasi

Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua matkan varrella laajan konsolidointi ja kuntakonsernitilinpäätöksen substanssiosaamisen siivittämänä. Valmisratkaisun ansiosta, voimme olla avuksi myös esimerkiksi yrityksesi henkilöstövajeen aikana, jos tilanne niin vaatii. Tutustu konsultoinnin pääkäyttäjäpalveluumme tarkemmin.

Haluatko kuulla lisää kuntakonserniratkaisustamme?