tietokone jossa clausion fpm näkymä

Valmis konsernitilin­päätös­ratkaisu konserneille

Clausion konsernitilinpäätös konserneille on ainutlaatuinen monipuolisen valmissisällön ansiosta. Kokonaisvaltainen ratkaisu kattaa myös konsultoinnin, tukipalvelut sekä asiantuntipalvelut. Monipuoliset liittymätyökalut takaavat integraatiot eri yritysjärjestelmiin.

mies ja tietokone

Luotettava ratkaisu konsolidointiin ja raportointiin

Olipa tarpeesi sitten FAS tai IFRS mukaisen tilinpäätöksen tekeminen, Clausionin helppokäyttöinen valmisratkaisu tehostaa ajankäyttöäsi. Perustoiminnaisuuksien automatisointi konsolidoinnissa säästää rutkasti aikaa, teetpä raportoinnin sitten kuukausittain, kvartaaleittain tai vain kerran vuodessa.

Clausionin konsernitilinpäätösratkaisu sisältää tuloksen, taseen sekä rahoituslaskelman liitetietoineen. Lisäksi järjestelmän perustoiminnallisuudet kuten automatisoitu muuntoerolaskenta, valmiit toiminnallisuudet eliminointeihin sekä helppo porautuminen kirjanpidon tositetasolle saakka takaavat, että säästät aikaa raportoinnissa ja konsolidoinnissa.

henkilö katselee raportteja

IFRS- tai mikä tahansa GAAP-raportointi onnistuu!

IFRS-säännöksillä on nykyisin merkittävä rooli myös Suomen kirjanpitolain mukaiselle FAS-tilinpäätökselle. Jos tarpeesi muuttuu esimerkiksi pörssiin listautumisen myötä, ja yrityksesi alkaa tekemään FAS:n sijaan IFRS:n mukaista tilinpäätöstä, siirtymä Clausionin avulla on vaivatonta.

kollegat työskentelevät rinnakkain

Asiantuntijamme ovat sinun tukenasi

Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua matkan varrella laajan konsolidoinnin ja konsernitilinpäätöksen substanssiosaamisensa siivittämänä. Valmisratkaisun ansiosta, voimme olla avuksi myös esimerkiksi yrityksesi henkilöstövajeen aikana, jos tilanne niin vaatii. Tutustu konsultoinnin pääkäyttäjäpalveluumme kattavammin.

”Monet sellaiset asiat, joita aiemmin piti tehdä joka kuukausi, saadaan nyt tehtyä rullaavasti eikä tällaisiin asioihin tarvitse keskittyä katkokiireiden aikana. Konsolidointijärjestelmä tekee paljon asioita automaattisesti ja luotettavasti, esimerkiksi sisäisten erien automaattinen eliminointi. Saamme kaikkien yhtiöidemme luvut samaan järjestelmään ja voimme porautua konsernista aina erillisyhtiöiden transaktioihin saakka. Tämä on parantanut läpinäkyvyyttä merkittävästi.” 

Anneli Raskila, Talouspäällikkö, Parmaco

Haluatko, että konsernitilinpäätöksen tekeminen olisi nopeampaa?