tietokone jossa clausion fpm näkymä

Valmis konsernitilinpäätös­ratkaisu konserneille

Clausion konsernitilinpäätös konserneille on ainutlaatuinen monipuolisen valmissisällön ansiosta. Kokonaisvaltainen ratkaisu kattaa myös konsultoinnin, tukipalvelut sekä asiantuntipalvelut.

mies ja tietokone

Kokonaisvaltainen ja luotettava ratkaisu

Olipa tarpeesi sitten FAS tai IFRS mukaisen tilinpäätöksen tekeminen, Clausionin helppokäyttöinen valmisratkaisu tehostaa ajankäyttöäsi. Perustoiminnaisuuksien automatisointi säästää rutkasti aikaa, teetpä raportoinnin sitten kuukausittain, kvartaaleittain tai vain kerran vuodessa.

Clausionin konsernitilinpäätösratkaisu sisältää tuloksen, taseen sekä rahoituslaskelman liitetietoineen. Lisäksi järjestelmän perustoiminnallisuudet kuten automatisoitu muuntoerolaskenta, valmiit toiminnallisuudet eliminointeihin sekä helppo porautuminen kirjanpidon tositetasolle saakka takaavat, että säästät aikaa raportoinnissa.

IFRS-säännöksillä on nykyisin merkittävä rooli myös Suomen kirjanpitolain mukaiselle FAS-tilinpäätökselle. Jos tarpeesi muuttuu esimerkiksi pörssiin listautumisen myötä, ja yrityksesi alkaa tekemään FAS:n sijaan IFRS:n mukaista tilinpäätöstä, siirtymä Clausionin avulla on vaivatonta.

kollegat työskentelevät rinnakkain

Asiantuntijamme ovat sinun tukenasi

Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua matkan varrella laajan substanssiosaamisensa siivittämänä. Valmisratkaisun ansiosta, voimme olla avuksi myös esimerkiksi yrityksesi henkilöstövajeen aikana, jos tilanne niin vaatii. Tutustu konsultoinnin pääkäyttäjäpalveluumme kattavammin.

Haluatko, että konsernitilinpäätöksen tekeminen olisi nopeampaa?