Datan syöttö paperille

Valmis ratkaisu konserni­tilinpäätökseen

Käytätkö valtavasti aikaa samojen lukujen pyörittämiseen yhä uudestaan ja uudestaan? Helpota omaa työtäsi ja automatisoi jatkuvasti toistuvat rutiinit. Valmiit raporttipohjat ja viimeisimpien standardien mukaiset paketit takaavat, että konsernitilinpäätöksen teko sujuu jouhevasti olipa tarpeesi sitten IFRS-, FAS- tai kuntakonsernitilinpäätöksen tekeminen.

Haluatko nähdä, miltä konsernitilinpäätösratkaisumme näyttää käytännössä?

Lataa webinaaritallenne, jossa näet miten automaatio voi auttaa sinua konsernitilinpäätöksen tekemisessä sekä miten voit helpottaa ja nopeuttaa omaa työtäsi.

ipad käyttäjä

Konsernitilinpäätös täysin valmiina ratkaisuna ja nopeasti käyttöön

Clausion Financial Performance Management -järjestelmässä on runsaasti älykkäitä ja ainutlaatuisia konsernitilinpäätöksen laadintaa tukevia ja tehostavia toimintoja, joilla helpotat työtäsi. Olipa kyseessä sitten yritysjärjestelyjen yhteydessä vaadittavat muutokset tai lainsäädännön edellyttämät toimenpiteet, teet raportit helposti olemassa olevien pohjien avulla. Älä käytä aikaasi muutosten hallintaan, se on tehty puolestasi.

Datan syöttö paperille

Helppo ottaa käyttöön ja helppo käyttää

Clausionin ratkaisut ovat tunnettuja asiakasystävällisyydestään. Järjestelmän käyttöönotto on suunniteltu kevyeksi, nopeaksi ja helpoksi. Käyttöönoton jälkeen asiakkaat voivat halutessaan ylläpitää ja kehittää järjestelmää itsenäisesti. Clausionin konsernitilinpäätöksen sisältöasiat tuntevat konsultit ja asiakastuki ovat aina lähellä.

Valmiit sisältöpaketit IFRS-, FAS- ja kuntakonserniraportointiin

balloons in the sky

Saavuta synergiaedut yhdistämällä liiketoiminnan suunnittelu konserniraportointiin

Clausion FPM tarjoaa paljon muutakin kuin ratkaisun konsernitilinpäätökseen. Yhdistä raportointi liiketoiminnan suunnitteluun ja hyödynnä dataa moniulotteisesti – samassa alustassa. Liiketoiminnan suunnittelun ratkaisu sisältää työkaluja mm. talouden suunnitteluun, operatiiviseen suunnitteluun, budjetointiin sekä ennustamiseen.

Clausionin ratkaisuiden avulla teet fiksumpia, dataan pohjautuvia päätöksiä liiketoiminnassasi.

Clausionin ratkaisut sisältävät aina:

  • Yhden, aidosti integroidun ratkaisun liiketoiminnan suunnitteluun ja konsernitilinpäätöksen laadintaan.
  • Integraatiot olemassa oleviin järjestelmiin, olipa sitten kyseessä ERP, CRM tai mikä tahansa muu järjestelmä.
  • Nopea ja helppo käyttöönotto sekä koulutukset.
  • Sisältöasiat tuntevat konsultit ja asiakastuki.
  • Best Practise -dokumentit.

Järjestelmäkehitystä asiakkaiden kanssa

Clausionin ratkaisuja on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa alusta lähtien. Koko järjestelmä perustuu siis käyttäjien aitoon tarpeeseen. Clausion FPM onkin sisällöltään ainutlaatuinen talousohjauksen työkalu, joka on nopea ottaa käyttöön.

”Kehitysideat ja vuoropuhelu ovat kummankin osapuolen etu.”

Ulla Tuohino, Lehto Group

Haluatko tehdä työstäsi konsernitilinpäätöksen parissa helpompaa?