konsernitilinpäätös data

Konserni­tilinpäätös – valmis ratkaisu

Käytätkö valtavasti aikaa samojen lukujen pyörittämiseen yhä uudestaan ja uudestaan? Helpota omaa työtäsi ja automatisoi jatkuvasti toistuvat rutiinit. Valmiit raporttipohjat ja viimeisimpien standardien mukaiset paketit takaavat, että konsernitilinpäätöksen teko sujuu jouhevasti olipa tarpeesi sitten IFRS-, FAS- tai kuntakonsernitilinpäätöksen tekeminen.

ipad käyttäjä

Konsernitilinpäätös täysin valmiina ratkaisuna ja nopeasti käyttöön

Clausion Financial Performance Management -järjestelmässä on runsaasti älykkäitä ja ainutlaatuisia konsernitilinpäätöksen laadintaa tukevia ja tehostavia toimintoja, joilla helpotat työtäsi. Olipa kyseessä sitten yritysjärjestelyjen yhteydessä vaadittavat muutokset tai lainsäädännön edellyttämät toimenpiteet, teet raportit helposti olemassa olevien pohjien avulla. Älä käytä aikaasi muutosten hallintaan, se on tehty puolestasi.

konsernitilinpäätös data

Konsernitilinpäätös – helppo ottaa käyttöön ja helppo käyttää

Clausionin ratkaisut ovat tunnettuja asiakasystävällisyydestään. Järjestelmän käyttöönotto on suunniteltu kevyeksi, nopeaksi ja helpoksi. Käyttöönoton jälkeen asiakkaat voivat halutessaan ylläpitää ja kehittää järjestelmää itsenäisesti. Clausionin konsernitilinpäätöksen sisältöasiat tuntevat konsultit ja asiakastuki ovat aina lähellä.

Valmiit sisältöpaketit IFRS-, FAS- ja kuntakonserniraportointiin

Haluatko nähdä, miltä konsernitilinpäätösratkaisumme näyttää?

Lataa webinaaritallenne, jossa näet miten automaatio voi auttaa sinua konsernitilinpäätöksen tekemisessä sekä miten voit helpottaa ja nopeuttaa omaa työtäsi.

balloons in the sky

Saavuta synergiaedut yhdistämällä liiketoiminnan suunnittelu konserniraportointiin

Clausion FPM tarjoaa paljon muutakin kuin ratkaisun konsernitilinpäätökseen. Yhdistä raportointi liiketoiminnan suunnitteluun ja hyödynnä dataa moniulotteisesti – samassa alustassa. Liiketoiminnan suunnittelun ratkaisu sisältää työkaluja mm. talouden suunnitteluun, operatiiviseen suunnitteluun, budjetointiin sekä ennustamiseen.

Clausionin ratkaisuiden avulla teet fiksumpia, dataan pohjautuvia päätöksiä liiketoiminnassasi.

Clausionin ratkaisut sisältävät aina:

 • Yhden, aidosti integroidun ratkaisun liiketoiminnan suunnitteluun ja konsernitilinpäätöksen laadintaan.
 • Integraatiot olemassa oleviin järjestelmiin, olipa sitten kyseessä ERP, CRM tai mikä tahansa muu järjestelmä.
 • Nopea ja helppo käyttöönotto sekä koulutukset.
 • Sisältöasiat tuntevat konsultit ja asiakastuki.
 • Best Practice -dokumentit.
konsernitilinpäätös opas

Mitä tulee ottaa huomioon konserni­tilinpäätös­järjestelmän hankinnassa?

Onko konsernitilinpäätösjärjestelmän hankinta ajankohtainen asia? Olemme koonneet sinulle oppaan asioista, joita kannattaa ottaa huomioon konsernitilinpäätösjärjestelmän hankinnassa. Ota vinkit haltuun!

Järjestelmäkehitystä asiakkaiden kanssa

Clausionin ratkaisuja on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa alusta lähtien. Koko järjestelmä perustuu siis käyttäjien aitoon tarpeeseen. Järjestelmää kehitetään jatkuvasti ja uusia ominaisuuksia on helppo ottaa käyttöön joustavan pilviratkaisun ansiosta. Clausion FPM onkin sisällöltään ainutlaatuinen talousohjauksen työkalu, jota on ketterä käyttää.

Usein järjestelmäprojekteissa ongelmana on, että me talousihmisinä puhumme eri kieltä, kun pöydän toisella puolella oleva tekninen tyyppi – Clausionin kanssa näin ei ole. Konsultteina ovat talousalan taitajat, jotka osaavat syvällisesti myös teknisen puolen järjestelmästä. Tästä on ollut todella iso etu.”

Anneli Raskila, Talouspäällikkö, Parmaco
cross

Konsernin eliminointiautomatiikka

 • Sisäisten liiketapahtumien eliminointien ja näiden täsmäytyserojen automaattinen kirjaaminen – käytät aikaa vain merkittävien erojen selvittämiseen
 • Muiden eliminointivientien automaatiot
  • Hankintameno-eliminoinnit
  • Vähemmistöosuuslaskenta
  • Kuntayhtymien suhteellinen yhdistely
  • Käyttöomaisuuden sisäiset katteet
  • Vaihto-omaisuuden sisäiset katteet
data keskitetysti

Manuaalioikaisut

Manuaalioikaisut kirjanpidon lukuihin tuovat joustoa konsernitilinpäätöksen erityistilanteisiin

 • Joustavuutta tehdä oikaisuja, mm tytäryhtiöiden poistomenetelmien eroista johtuvia, konsernin raportointiin nopeasti ja joustavasti. Oikaisukirjaukset pidetään erillään, kirjausketju säilyy ja on tarkastettavissa.
 • Automatisoituun rahoituslaskemaan voi tehdä kaikki tarvittavat oikaisut: yritysostot ja myynnit, fuusiot ja yhtiöittämiset, ja mitkä tahansa erikoistilanteet.
konsernilakana

Konsernilakana

Konserniraportointi kattaa eri yrityksien tuloslaskelman ja taseen rinnakkaisen vertailun, jolloin pystyt helposti vertailemaan haluttua yksikköä tai osa-aluetta läpi konsernin. Myös eri laskentakohteiden tai esimerkiksi projektin vertailu konsernin sisäisesti onnistuu.

liitetiedot

Liitetiedot

Tilinpäätöksen liitetiedot saadaan joustavasti osaksi konserniraportointia.

Haluatko tehdä työstäsi konsernitilinpäätöksen parissa helpompaa?