Dataa eri laitteilla

Numeroita, joihin sinä voit luottaa

Clausionin ratkaisut toimivat yrityksen talousosaston hermokeskuksena. Integraatioiden avulla tieto eri yritysjärjestelmistä kootaan yhteen, jolloin sama data on käytettävissä niin talouden suunnittelussa ja raportoinnissa, operatiivisessa suunnittelussa kuin konsernitilinpäätöstä tehdessä. Kun luvut ovat yhteneväiset, niihin voi luottaa.

Kiitos pilvipalveluiden – työt voi tehdä missä ja milloin tahansa, kunhan verkkoyhteys on olemassa. Älä tuhlaa aikaasi tiedon keräämiseen eri paikoista, vaan keskity sen analysointiin ja tarjoa liiketoiminnallesi parhaat eväät menestymiseen.

ipad käyttäjä

Läpinäkyvä ja reaaliaikainen suunnittelujärjestelmä

Clausion Business Planning yhdistää talouden suunnittelun, raportoinnin sekä moniulotteisen operatiivisen suunnittelun. Se kokoaa kaiken liiketoiminnan tiedon yhteen kokonaisuuteen varmasti, luotettavasti ja helposti tulkittavassa muodossa. Keskity analysointiin ja päätösten tekoon tiedon keräämisen sijasta. Clausionin taloussuunnittelu- ja raportointijärjestelmä auttaa niin yrityksen arkirutiineissa kuin kriittisissä päätöksissäkin.

Valmis ja helppo ratkaisu konsernitilinpäätökseen

Konsernitilinpäätöksen teko voi olla helppoa ja jouhevaa, kun käytössäsi on Clausionin valmis ratkaisu. Automatisoi ja hyödynnä viimeisimmän lainsäädännön ja standardien mukaisia valmiita paketteja IFRS-, FAS- tai kuntakonsernitilinpäätöksen tekemiseen. Raudanlujat asiantuntijamme auttavat sisältökysymyksissä matkan varrella. Helpota työkuormaa ja säästä aikaa automatisoimalla rutiinit.

 

Älykkäitä, dataan pohjautuvia päätöksiä

Clausionin ratkaisuissa data on keskiössä. Tarvitsetko valmiin ratkaisun konsernitilinpäätöksen tekemiseen vai haluatko terävöittää liiketoiminnan suunnittelua ja raportointia? Vai kenties tätä kaikkea? Olipa tarpeesi mikä tahansa, Clausionin ratkaisuiden avulla teet fiksumpia, dataan pohjautuvia päätöksiä liiketoiminnassasi.

Haluatko saada liiketoimintasi lentoon? Ota yhteyttä, niin keskustellaan!