Clausion Financial Performance Management (FPM)
Raporttien rakentaminen ja ylläpito

Perjantai 12.4.2019 klo 9-16, Espoo

 

Kurssin kohderyhmä ja tavoite

Kurssi on tarkoitettu FPM-pääkäyttäjille, haluavat oppia luomaan itsenäisesti raportteja ja syöttöpohjia FPM-järjestelmällä.

Päivän jälkeen tavoitteena on, että osallistuja osaa muokata syöttö- ja raporttipohjiin liittyviä Excel-pohjia sekä määrittelytiedostoja (XML). Harjoittelemme raporttien ja syöttöpohjien tekoa konkreettisten esimerkkien avulla.

Päivä sopii hyvin pääkäyttäjille, jotka osallistuvat myös edellisenä päivänä järjestettävään FPM-pääkäyttäjäkoulutukseen.

Kurssin sisältö

  • Raporttien hallinnan perusteet: uuden raportin luominen ja kytkeminen käyttöliittymään, tilien lisääminen, muotoilujen päivittäminen
  • Raportteihin ja syöttöpohjiin liittyvien Excel-pohjien muokkaus ja ylläpito
  • XML-määrittelytiedostoon tehtävien parametrointien perusteet
  • Monivälilehtiset raportit
  • Syöttöpohjien ja raporttien väliset määrittelyerot
  • Erilaiset generoinnit

Koulutuksessa asioita käydään pääosin läpi hyvin käytännönläheisesti demoympäristössä, jossa koulutettavat pääsevät samalla itse harjoittelemaan läpikäytäviä asioita. Aikaa varataan myös yleisiin ja asiakaskohtaisiin kysymyksiin sekä niiden läpikäyntiin demoympäristössä.

Kurssin hinta 630 €/henkilö (+alv).

Hinta sisältää kurssimateriaalin, lounaan sekä aamu- että iltapäiväkahvit.

Tarjoamme tämän koulutuksen yhteydessä FPM-pääkäyttäjäkoulutuksen pakettina hintaan: 1190 €/henkilö (+alv). Ilmoittaudu molempiin koulutuksiin erikseen koulutusten omilla ilmoittautumislomakkeilla.

Koulutuspaikka

Hevosenkenkä 3, Panorama Tower, 12. krs, Espoo

Koulutuksiin osallistumisen peruutus

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Jos peruutus tapahtuu viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme 50% kurssin hinnasta. Tämän jälkeen peruuttaneilta tai ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneiltä veloitamme koko kurssihinnan. Estyneen osallistujan tilalle voidaan vaihtaa veloituksetta toinen samassa organisaatiossa työskentelevä henkilö.

Clausion varaa oikeuden kurssin ajankohdan ja sisällön muutoksiin.

Lisätietoja kurssien vetäjältä: Elina Salste
Puh. 040-342 7165

Ilmoittaudu Raporttien rakentaminen ja ylläpito -koulutukseen täyttämällä alla oleva lomake.