TARVITSETKO LISÄAPUA?

Hätä ei ole
tämän näköinen.

Tilinpäätöstukea Suomen parhailta konsernitilinpäätöksen osaajilta

Näinä aikoina ulkopuolinen tuki voi olla tervetullutta sujuvan työnteon turvaamiseksi. Clausionin konsultit ovat tukeneet suomalaisia yhtiöitä konsernitilinpäätöksessä jo vuosikymmeniä – meiltä löytyy osaamista kaikilta toimialoilta. Kun tarvitsette apua lyhyellä varoitusajalla, pääsemme vauhtiin nopeasti ja pystymme minimoimaan raportointiaikataulujenne pettämisen riskit.

Palvelukonseptissamme konsulttimme käy ensin yrityksen kanssa läpi sen omia erityispiirteitä kuten yrityksen omaa ohjeistusta tilinpäätöksen osalta. Tämän jälkeen konsultti on tukena itse tilinpäätöksenteon jokaisessa vaiheessa. Hän varmistaa muun muassa, että järjestelmää käytetään oikein ja tukee teknisissä yksityiskohdissa.

 

Tukea kaikkeen talouden raportointiin

Tällä hetkellä ennusteita ja pikaraportteja tehdään nopealla syklillä ja se kuormittaa controllereita. Saat meiltä tukea raportointiin, jolloin kuukausiraportointi saadaan sujuvaksi kuukaudesta toiseen. Voit varata konsultin etukäteen käyttöön esimerkiksi pariksi päiväksi joka kuukausi kuukausiraportoinnin ajaksi tai vuosibudjetoinnin tueksi. Samalla konsulttimme voi suorittaa muita pääkäyttäjätehtäviä kuten uusien raporttien luomista ja vanhojen muokkausta.

Clausionin konsultit tuntevat Clausion FPM -järjestelmän läpikotaisin. Voit luottaa siihen, että ohjemaa käytetään tehokkaasti ja parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Joko käytössänne on Clausion FPM:n selainkäyttöliittymä?

Tässä maailmantilanteessa oman ajan vapauttaminen rutiinitehtävistä korostuu enemmän kuin koskaan. Siirrä rutiinitehtävät sinne minne ne kuuluvat –Clausion FPM:n selainkäyttöliittymällä työt on helppo hajauttaa useammalle henkilölle ympäri organisaatiota. Kun vastuut on jaettu useammalle henkilölle, riski pienenee esimerkiksi sairastumistapauksissa.

 

Koulutusta Clausion FPM -järjestelmän käyttöön

Oletko uusi Clausion FPM -käyttäjä? Kasaantuuko töitä koko ajan enemmän, etkä ole varma, käytätkö järjestelmää mahdollisimman tehokkaasti? Tiesithän, että Clausion FPM -järjestelmästä löytyy toiminnallisuus ennusteen skenaarioiden ajamiseen?

Räätälöimme yrityksellesi oman Clausion FPM -koulutuksen tarpeidenne mukaan. Koulutuksen voimme järjestää etäyhteydellä.

Ota yhteyttä, niin varmistetaan, että hommat hoituvat koronasta huolimatta!