kollegat työskentelevät rinnakkain

Konsultointi – sinun tukenasi

Raudanlujat konsulttimme ovat yrityksesi tukena niin jokapäiväisissä asioissa kuin yllättävissä tilanteissa. Vahva substanssiosaaminen yhdistettynä järjestelmäosaamiseen takaa sinulle parhaan avun liiketoiminnassasi.

Nainen tietokoneen ääressä

Helppo ja nopea käyttöönotto

Clausionin järjestelmän käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Tutut konsultit jatkavat yrityksesi kanssa myös käyttöönottoprojektin jälkeen, joten voit olla luottaa siihen, että he tuntevat järjestelmäympäristösi ja yrityksesi eri nyanssit.

mies ja tietokone

Pääkäyttäjäpalvelu

Välillä elämä yllättää, tällöin on hyvä tietää, että apu on lähellä. Olipa kyseessä tilapäinen resurssivaje vaikkapa vanhempainvapaan, vuosiloman tai pitkän sairasloman vuoksi, Clausion auttaa. Joskus yrityksiltä, erityisesti pörssiyrityksiltä jopa vaaditaan resurssivajeen huomioimista riskisuunnitelmassa. Vahvan substanssiosaamisen ansiosta, Clausionin konsultit voivat tilapäisesti hypätä yrityksen pääkäyttäjän saappaisiin auttaakseen esimerkiksi tilinpäätöksen maaliin.

Tilinpäätöstuki

Jokainen talousihminen tietää, että tilinpäätösaika on vuoden kiireisin hetki. Clausion on tukenasi raportoinnin aikana, jotta työnteko sujuisi jouhevasti myös tällöin.

Psst. konsulttimme varataan tilinpäätösten avuksi jo paljon etukäteen, joten ole liikkeellä hyvissä ajoin ja varmista, että saat tukea, kun tilinpäätöksen aika koittaa.

”Konsultit ovat äärettömän ammattitaitoisia ja yhteystyökykyisiä.”

Tarmo Narikka, Finnvera

”Konsultit ovat pitkäaikaisia konkareita ja heidän kokemuksensa todella näkyy!”

Ulla Tuohino, Lehto Group

Lue mitä mieltä asiakkaamme ovat.

Olipa tarpeesi sitten jokin edellä mainituista, ylläpitokonsultointi, yritysjärjestelyjen tekeminen järjestelmässä tai parhaiden käytäntöjen läpikäyminen, konsulttimme ovat täällä sinua varteen.