Clausion Financial Performance Management (FPM) -pääkäyttäjäkoulutus

Torstai 11.4.2019 klo 9-16, Espoo

 

Kurssin kohderyhmä ja tavoite

Kurssi on tarkoitettu FPM-pääkäyttäjille, jotka ovat käyttäneet ohjelmaa vasta vähän aikaa tai tarvitsevat kertausta pääkäyttäjätoimintoihin. Kurssilla keskitytään FPM-toimintoihin erityisesti sisäisen laskennan näkökulmasta.

Päivän jälkeen tavoitteena on, että osallistuja hahmottaa FPM:n ylläpitotoiminnot sekä osaa muokata syöttö- ja raporttipohjiin liittyviä Excel-taulukoita. Excel-muokkausten lisäksi käyttäjällä on päivän jälkeen perusymmärrys syöttö- ja raporttipohjiin liittyvistä XML-määrityksistä. Päivän aikana käydään läpi myös FPM:n käyttöön liittyviä parhaita käytäntöjä ja ratkaisuja.

Kurssin sisältö

  • FPM-ympäristön ylläpito (käyttöliittymien hallinta, käyttäjäoikeudet, vuodet, tilikartan ja ulottuvuuksien hallinta hierarkioineen)
  • Esimerkkejä syöttö- ja raportointitoimintojen monipuolisesta hyödyntämisestä
  • Raportteihin ja syöttöpohjien muokkaamisen perusteet
  • Viime versioissa tulleiden uusien ominaisuuksien yleiskatsaus
  • Asiakaskohtaiset erityiskysymykset

Koulutuksessa asioita käydään pääosin läpi hyvin käytännönläheisesti demoympäristössä, jossa koulutettavat pääsevät samalla itse harjoittelemaan läpikäytäviä asioita. Aikaa varataan myös yleisiin ja asiakaskohtaisiin kysymyksiin sekä niiden läpikäyntiin demoympäristössä.

Kurssin hinta 630 €/henkilö (+alv).

Hinta sisältää kurssimateriaalin, lounaan sekä aamu- että iltapäiväkahvit.

Tarjoamme tämän koulutuksen yhteydessä Raporttien rakentaminen ja ylläpito -koulutuksen pakettina hintaan: 1190 €/henkilö (+alv). Ilmoittaudu molempiin koulutuksiin erikseen koulutusten omilla ilmoittautumislomakkeilla.

Koulutuspaikka

Hevosenkenkä 3, Panorama Tower, 12. krs, Espoo

Koulutuksiin osallistumisen peruutus

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Jos peruutus tapahtuu viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme 50% kurssin hinnasta. Tämän jälkeen peruuttaneilta tai ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneiltä veloitamme koko kurssihinnan. Estyneen osallistujan tilalle voidaan vaihtaa veloituksetta toinen samassa organisaatiossa työskentelevä henkilö.

Clausion varaa oikeuden kurssin ajankohdan ja sisällön muutoksiin.

Lisätietoja kurssien vetäjältä: Elina Salste
Puh. 040-342 7165

Ilmoittaudu FPM-pääkäyttäjäkoulutukseen täyttämällä alla oleva lomake.