Haku tähän paikkaan on päättynyt.

Etsimme nyt DevOps-/System Administrator -asiantuntijaa kehittämään FPM-pilvipalveluympäristöä sekä osallistumaan pilvipalvelun asiakasimplementointiprojekteihin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta Azure-pilvipalvelusta sekä sovelluksen rakentamisesta Azure-ympäristöön. Teknologiat kuten virtualisointi, VNet, AD, IIS, IaaS ja PowerShell ovat sinulle tuttuja.

Lisäksi odotamme sinulta näkemystä CI-/CD-kokonaisuuden rakentamisesta, tuotekehityksestä ja ohjelmoinnista. Kokemuksen Azuren PaaS -palveluista, Citrixistä ja SQL Serveristä laskemme sinulle eduksi.

Sinulla on reipas, aktiivinen ja itsenäinen ote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Edellytämme myös kykyä ymmärtää kokonaisuuksia ja halua oppia uutta. Tehtävän kannalta on lisäksi välttämätöntä, että hallitset sujuvasti suomen kielen ja pystyt toimimaan tarvittaessa myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Työtehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaisia FPM:n pilviympäristön arkkitehtuuri ja käyttöönotto tulevaisuudessa ovat.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Vesa Tuomala, Head of R&D and Product Management, +358 40 013 7419, vesa.tuomala@clausion.com.

Hakemukset pyydämme lähettämään 18.1.2019 mennessä osoitteeseen careers@clausion.com.

 

Avainsanat: Azure, VNet, DevOps, Virtualisointi, Citrix, C#, Continuous Deployment, IIS, Kubernetes, OAuth, SQL Server, PowerShell