Clausion Day — Happy with FPM

 

19.—20.9.2019

Allas Sea Pool, Katajanokanlaituri 2a, Helsinki

Aikataulu ja ohjelma

Ohjelmaan ja aikatauluun saattaa tulla muutoksia.

Torstai 19.9.2019

Yhteinen osuus klo 11.45—14.45

Klo

11:45

Tervetuloa!
Tomi Lod, CEO, Clausion Oy

12:00

Lounas

13:00

Clausionin tuotekehityskuulumisia
Taru Kettunen, Head of Product Management, Clausion Oy

13:30

FPM:ää pilvestä
Kim Hinnelä, Product Owner, Clausion Oy

14:00

Palkkaennustamisen koreografia sujuvaksi FPM:n avulla
Ulla Paavola, talouspäällikkö ja Petra Tarkiainen, järjestelmävastaava, Suomen kansallisooppera ja -baletti

14:45

Kahvi ja verkostoitumista

Valinnainen ohjelma klo 15.15—16.15

Talviterassi

Klo

15:15—16:15

Workshop: Johdon laskentatoimen käytännöt ja FPM-kehitystoiveet
Clausionin tuotehallinta

Pääsali

Klo

15:15—16:15

Käytännön vinkkejä yritysjärjestelyihin
Lotta Lampinen, Senior Manager, Ernst & Young Oy 

Iltaohjelma

Kappelin Kellari, Eteläesplanadi 1, Helsinki

Klo

17:00

Iltaosuuden avaaminen, alkusanat kuohuvien kera ja seurustelua

17:30

Ruokailu alkaa (buffet)

19:30

Musiikkia: Top 40 Lounge

21:00

Bändi lopettaa, seurustelua

21:45

Karaoke

01:00

Iltaosuus päättyy

Perjantai 20.9.2019

Klo

9:00

Tervetuloa aamiaiselle!
Tule verkostoitumaan ja tapaamaan asiantuntijoitamme

9:45

Painavaa asiaa tietoturvasta
Laura Kankaala, Security Consultant, F-Secure & Ylen Team Whack -ohjelman ammattihakkeri

10:30

Tauko

10:45

Uskalla mokata ja ota vahvuutesi käyttöön!
Tero Karhu, Huomenta Suomen juontaja ja entinen ammattilaisjalkapalloilija

11:45

Loppusanat
Tomi Lod, Toimitusjohtaja, Clausion Oy

12:00

Lounas, Allas Sea Poolin yläkerran ravintola (buffet)

Hinta

Early bird -lippu 300 €. Hinta voimassa 30.6. saakka.

1.7. lähtien lipun hinta 350 €.

Huom! Lippu sisältää molemmat päivät. Lippuja ei myydä erikseen yhdelle päivälle.

Sopimushotellit

Clausionilla on sopimushinnat GLO Hotels -ketjun kanssa: https://www.glohotels.fi/

Mainitse Clausion varausta tehdessäsi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.
Sivustolla käytetään evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.   Lue lisää