Talousosaston hermokeskus

 

Clausionin ratkaisut ovat laajasti integroitavissa useisiin yritysjärjestelmiin. Avullamme yrityksen johto saa mahdollisuuden päästää liiketoimintaansa ohjaavat tekijät valloilleen.

Kohti rullaavaa budjetointia

Monet yritykset pitävät vielä tänä päivänä budjettia pelkästään ennusteena yrityksen tulevasta liikevaihdosta, ja tekevät hartiavoimin töitä kerran vuodessa saadakseen budjetin kasaan. Budjetin tulisi kuitenkin olla aktiivinen toimintasuunnitelma, jonka avulla yritys voi saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen. Tässä yhtenä avaintekijänä on siirtyä rullaavaan budjetointiin. Rullaava budjetointi auttaa parantamaan ennusteen tarkkuuttaa merkittävästi.

Pienet asiat – suuret muutokset

Jäikö yksi kauppa toteutumatta? Vai tuliko sittenkin hyviä uutisia ja hävityksi luultu kauppa toteutuikin? Olipa tilanne kumpi tahansa, mikäli budjettiin ei reagoida aktiivisesti, on selittelyn paikka. Rullaavan budjetoinnin suurin hyöty on, että yritys voi reagoida muutoksiin ajoissa ja ennuste pysyy ajan tasalla.

Clausionin taloushallinnon ekspertit ovat auttaneet useita kymmeniä suuria ja keskisuuria yrityksiä kohti toimivampaa budjetointia ja ennustamista. Me voimme auttaa myös sinua, älä siis epäröi vaan ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi

RAPORTOINTI

Dynaamiset raportit
Myynti
Talous
Operatiivinen
Workflow

ANALYSOINTI

Skenaariot
Top-X
Spend

ULOTTUVUUSKÄSITTELY

Moniulotteinen ympäristö ja rakenteiden hallinta
Organisaatio
Tuotteet
Asiakkaat
Liiketoiminta-alueet
Projektit, toimittajat jne.

Luotettavaa budjetointia ja ennustamista oikea-aikaisesti = parempia päätöksiä liiketoiminnassa

 

Budjetin laatiminen nykypäivän liiketoimintaympäristössä on jatkuvaa muutosten hallintaa. Siksi on tärkeää, että työkalut budjetin tekemiseen ovat joustavia ja luotettavia. Clausion FPM toimii talousosaston hermokeskuksena, joten voit luottaa siihen, että tieto ei siiloudu vaan näyttää samalta joka käyttäjälle. Luotettava data takaa luotettavia päätöksiä. Ota askel kohti modernimpaa taloussuunnittelua Clausionin kanssa.

"Clausion FPM mahdollistaa hyvin analysoidun budjetin tekemisen. Budjetti on luotettava ja sisällöltään hyvin tunnettu, kun kaikki poikkeamat ja muutosten syyt saadaan selkeästi esille."

Milla Hakari, Loimua