Asiakastarinat

Hyvä yhteistyö on avain menestykseen! Lue, miten Clausion on auttanut yrityksiä talouden suunnittelussa, raportoinnissa, operatiivisessa suunnittelussa ja konsernitilinpäätöksen teossa.

 

alko myymälä

Alko: Sujuvaa budjetointia ja ennustamista

”Meillä on pitkä kokemus Clausionin järjestelmän käytöstä ja se palvelee hyvin liiketoimintamme tarpeita budjetoinnissa, ennustamisessa ja talouden suunnittelussa.”

Lue lisää

Fortaco

Fortaco: Konsernilaskenta omiin käsiin

”Saimme mitä etsimmekin eli hyvin automatisoidun konsernitilinpäätösjärjestelmän. Ratkaisussa yhdistyvät hyvä järjestelmä kovaan asiaosaamiseen.”

Lue lisää

Parmaco PK Kuninkaantammi

Parmaco: Automaatio tuo luotettavuutta

”Yhteistyö on ollut mahtavaa – meillä on ollut huippukonsultit. Usein järjestelmäprojekteissa ongelmana on, että me talousihmisinä puhumme eri kieltä, kun pöydän toisella puolella oleva tekninen tyyppi – Clausionin kanssa näin ei ole.”

Lue lisää

Genelec kaiuttimet

Genelec: Ennustamisen tärkeys

”Meille ennustamisesta on tullut entistä tärkeämpää. Tavoitteena meillä oli kehittää työkalu, jolla voimme ennustaa aina rahavirtalaskelmaan saakka.”

Lue lisää

Granlund palaveri ihmiset

Granlund: Ajansäästöä työhön

”Kun kaikki tieto on samassa järjestelmässä eikä sitä tarvitse siirtää paikasta toiseen säästyy aikaa. Tämä on nopeuttanut budjetointiprosessia huomattavasti, kun välivaiheisiin ei tarvitse varata aikaa tai resursseja.”

Lue lisää