Asiakastarinat

 

Lue, miten Clausion on auttanut yrityksiä talouden suunnittelussa, raportoinnissa ja konsernitilinpäätöksen teossa.

Loimua

”Clausion FPM lopputulos on vakuuttava, jopa vaikuttava.” Lue miten Loimua hyödyntää Clausionin ratkaisua budjetoinnissa.

Eezy VMP Oyj

Monipuolisia henkilöstöpalveluja tarjoavalle Eezy VMP:lle vuosi 2018 oli konsernirakenteen muutoksen ja pörssiin listautumisen myötä suuri muutosten vuosi. Mullistusten keskellä Eezy VMP päätti lisäksi aloittaa FPM-projektin.

Suomen kansallisooppera ja -baletti

Joustava ja monipuolinen FPM toi helpotuksen Suomen kansallisoopperan ja -baletin palkkaennustamisen kiemuroihin. Helppokäyttöinen järjestelmä kerää kiitosta loppukäyttäjiltä.

Ensto

Kun konsolidointijärjestelmän vaihtaminen ja raportoinnin tehostaminen tulivat ajankohtaisiksi, Enston valinta oli Clausionin FPM.

Lehto

Numeroiden seurantaa eri tasoilla läpi konsernin.

Azets

Azets tarvitsi luotettavan järjestelmän monikonserniympäristönsä tarpeisiin. Clausion FPM auttoi myös luomaan sujuvat prosessit ja yhteiset toimintasäännöt.

Relais Group

Clausion FPM vastaa kasvavan ja muuttuvan tukkuliikkeen monipuolisiin tarpeisiin. Tutustu Relais Groupin FPM-käyttöönottoprojektiin.

Ammattiopisto Lappia

Kun Ammattiopisto Lappian organisaatioon tuli suuria muutoksia, edessä oli vaativa FPM-päivitysprojekti. Ponnistuksen tuloksena syntyi uraauurtava, pitkälle automatisoitu raportointijärjestelmä.

Unisport

”Clausion FPM täyttää kaikki tärkeimmät asettamamme vaatimukset.”

Finnvera

”Konsultit ovat äärettömän ammattitaitoisia”