Asiakastarinat

 

Lue, miten Clausion on auttanut yrityksiä talouden suunnittelussa, raportoinnissa ja konsernitilinpäätöksen teossa.

VMP Oyj

Monipuolisia henkilöstöpalveluja tarjoavalle VMP:lle vuosi 2018 oli konsernirakenteen muutoksen ja pörssiin listautumisen myötä suuri muutosten vuosi. Mullistusten keskellä VMP päätti lisäksi aloittaa FPM-projektin.

Ammattiopisto Lappia

Kun Ammattiopisto Lappian organisaatioon tuli suuria muutoksia, edessä oli vaativa FPM-päivitysprojekti. Ponnistuksen tuloksena syntyi uraauurtava, pitkälle automatisoitu raportointijärjestelmä.

Azets

Azets tarvitsi luotettavan järjestelmän monikonserniympäristönsä tarpeisiin. Clausion FPM auttoi myös luomaan sujuvat prosessit ja yhteiset toimintasäännöt.

Relais Group

Clausion FPM vastaa kasvavan ja muuttuvan tukkuliikkeen monipuolisiin tarpeisiin. Tutustu Relais Groupin FPM-käyttöönottoprojektiin.

Suomen kansallisooppera ja -baletti

Joustava ja monipuolinen FPM toi helpotuksen Suomen kansallisoopperan ja -baletin palkkaennustamisen kiemuroihin. Helppokäyttöinen järjestelmä kerää kiitosta loppukäyttäjiltä.

Ensto

Kun konsolidointijärjestelmän vaihtaminen ja raportoinnin tehostaminen tulivat ajankohtaisiksi, Enston valinta oli Clausionin FPM.

Sivustolla käytetään evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.   Lue lisää