Nainen tietokoneen ääressä

Clausion FPM — Pääkäyttäjäkoulutus

Järjestämme pääkäyttäjäkoulutuksia Clausionin toimitiloissa Espoossa sekä etänä Teamsin kautta.

Kurssin kohderyhmä ja tavoite

Kurssi on tarkoitettu Clausion FPM-pääkäyttäjille, jotka ovat käyttäneet ohjelmaa vasta vähän aikaa tai tarvitsevat kertausta pääkäyttäjätoimintoihin. Kurssilla keskitytään Clausion FPM-toimintoihin erityisesti sisäisen laskennan näkökulmasta.

Päivän jälkeen tavoitteena on, että osallistuja hahmottaa Clausion FPM:n ylläpitotoiminnot sekä osaa muokata syöttö- ja raporttipohjiin liittyviä Excel-taulukoita. Excel-muokkausten lisäksi käyttäjällä on päivän jälkeen perusymmärrys syöttö- ja raporttipohjiin liittyvistä XML-määrityksistä. Päivän aikana käydään läpi myös Clausion FPM:n käyttöön liittyviä parhaita käytäntöjä ja ratkaisuja.

Kurssin sisältö

Koulutuksessa asioita käydään pääosin läpi hyvin käytännönläheisesti demoympäristössä, jossa koulutettavat pääsevät samalla itse harjoittelemaan läpikäytäviä asioita. Aikaa varataan myös yleisiin ja asiakaskohtaisiin kysymyksiin sekä niiden läpikäyntiin demoympäristössä.

Kurssin hinta:

Paikan päällä Clausionin toimitiloissa Espoossa: 630 €/henkilö (+alv).
Hinta sisältää kurssimateriaalin, lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvit.
Koulutuspaikka: Hevosenkenkä 3, Panorama Tower, 12. krs, Espoo

Teamsin kautta etäkoulutuksena: 600 €/henkilö (+alv).
Hinta sisältää kurssimateriaalin.

Huomaathan, että paikan päällä järjestettäviin koulutuksiin ei ole mahdollista osallistua Teamsin välityksellä.

Koulutuksiin osallistumisen peruutus

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Jos peruutus tapahtuu viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme 50% kurssin hinnasta. Tämän jälkeen peruuttaneilta tai ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneiltä veloitamme koko kurssihinnan. Estyneen osallistujan tilalle voidaan vaihtaa veloituksetta toinen samassa organisaatiossa työskentelevä henkilö.

Clausion varaa oikeuden kurssin ajankohdan ja sisällön muutoksiin.